Tuesday, October 25, 2011

finally

arghh setelah sekian lame tinggal kan beloq terchinta nie
FINALLY dpt gak on9 n berblogging 
oleh sbb aku nie baru je beberapa minit jejak umah nie
so aku mls nk story panjang 
sinopsis je lah :)

more information
date blek kg : erkk?? xigt tp yg pasti ary sabtu lah
time: lps magrib
mmg sonok tau jalan jauh2 malam2 
uishh sejuk je mate memandang..(xpanas la mksudnye)

hampir2 je nk smpi ttbe cik abg ajak kuar esok nye
"aishh ape plak aku nk goreng kat mak abh nie"
"urmm terus terang je lah"

oke fine duk dolak dalih dolak dalih
finally aku pown ckp

aku: mak abhhhh esok adek nk kuar leh x?
mak: nk g mane ?
aku: xtau lagi nk p mane
mak: ngn sape??
aku: HAFIZ..kawan adek tuu
so mak pown diam je lah .bak kate owg2 tua diam tande setuju oke fine aku ogt selesai sudah la masalah aku kan
tibe tibe~~~~~~~~~

abh: dating jeee..arytu kan dah dating..
aku: alaaa bukan slalu pown..arytu pown mane ade jumpe sgt pown
abh: belajar la dulu adekkk
aku: adek blaja la nie 
abh: kawan adek duk mane
aku: duk nibong tebal
abh: uishh jauhnye ..kerje mane
aku: dyer technician..xtau kat ne tp yg adek tau kat bukit mertajam
abh : jauh nye...cm ne leh kenal jauh na dgn kg?
aku: terserempak ntah kat mane2..haha
abh: abh xkenal pownn
aku: nnt2 abah kenal laaaaa

tamat cmtu je lah
erkk cm xbest kan ending nye..
haha tp dlm hati aku "aishh byk nye abh aku tye nie"

so esoknye dgn selamba n gembire la kuar kan
uhuuuuuu relax je kuar bile dah dpt izin kan

bile trun tu kan abah mak tgk je dr atas
oke fine mak boleh siap lambai2 lagi kan
abh lak cm nk makan owg je..hahaha :)

ha nk tau xaku dting kat ne??
aku pown xcaye aku leh g sejauh tu
oke fine mmg la aku nie biase dah g area2 peneng ngn cik abg
sbb kat area perak dah bosan
so dlm kete tu aku ckp la
" erkk kite xyah g tepeng leh x?? dah bosan sgt2 laa"\
apis oke je lah so dyer bwk g jusco dulu bajet nye nk tgk wayang tp memandang kan xramai langsung
so ubah plan..
g makan KFC dulu then g PULAU AMAN
wahhh sonoknye dpt gak g pulau walaupun aku teringin nk g pantai
dpt gak dyer bace HATI aku kan
even xg pulau tu pown aku dah hepi cm owg gile dah kat situ
mls ah nk g pulau tu kene nek feri..
urmm HAJAR!!! nnt bile2 kite pegi situ nk x?? sonok gak tau
tp tggu ade kete la k cyg!!




sgt xsah la kan kalo dah g tempat besh2 tp xbergambar
nie sume cik abg yg tgkp
erkk dyer kalo owg len nk amek gambar malu nk mampos tp kalo tgl kite berdue je
aishh tgn tu pantang sgt xamek gmbr
smpi aku lak yg malu
duk suruh aku posing
" eh posing comey2"
"eh posing bodoh2"
"cpt2 posing mulut seksi"

erkk ngade2 lak dyer
oke fine 
happy gile la aku nile dgn kau
hiiiii CINTA MATI KAU OKE <3


2 comments: