Saturday, October 15, 2011

fed up

mmg sonok kuar ngn kawan2 kan
sonok lg kalo kuar ngn cik abg
oke fine asal la aku nie kalo kuar kali pertama oke fine HAPY  nk MAMPOS
tp tiap kali kali ke-2 or 3 mmg bala akan menimpa
contohnye hary nie

mmg sonok dyer bagi enset(enset dyer ok) sbb dyer xpakai pown
tp kalo bg aku pown aku bukan ade byk sim
so ape gune la bg aku
then aku pown minx ar sim dyer memandang kan dyer xpkai pown(tu pown kalo dyer jujur la ckp dyer xpakai)
tp dyer xbagi
^...^
so aku pown ungkit la "kate dr dulu lg suh owg patah kan sim tu"
last2 dyer mengalah n bg sim tu kt aku
then aku ckp la "esok je lah owg kepak"
"xde2 kepak sekarang kalo x bg blek"
mmg x ar aku nk bg blek
dgn ayat dyer tu aku dt rase ade somthng kat sim tu

setelah lame aku bertelakah ngn dyer
then dyer ckp 
"oke lah amek la..tp kalo ade no blkg dyer _____ col jgn pkir bukan2"
nape
"pmpuan mane ntah col..tp abg xlayan"
"kalau kau xlayan cmne kau tau dyer PMPUAN!!"
mmg dah bergadoh dlm kete tu nseb bek terchinta'ik xde dlm kete

pot pet pot pet
ttbe terchinta'ik masuk kete 
oke stop gaduh
kau minx la smpi menangis darah pown aku xkan bg
selama nie  xpenah plak kau buat prangai cmni
so mmg aku bengang la kan
bla dr kete~~ xpandang kau lgsung kan!!

blek2 aku pown cek la sim dyer
oke fine aku igt PMPUAN tu je la yg duk col2 kau
xsangke lak KAU pown ade col dyer gak
xkesah la dyer angkat ke x yg penting kau coll
oke fine "kau pown same je GATAL!!"

lame2 aku pown cm dah FED UP ngn kau
tggu je lah smpi bile leh sabar
n tgk lah bile nk meletop
perangai kau pown aku dah JEMU
kbai <3


1 comment:

  1. errr...... you should think about it "cookcook" ler kakak :'/

    ReplyDelete