Monday, October 31, 2011

dilema

hye kamu kamu dan kamu..yeee kamu tu yg duk sedap2 je skodeng beloq aku :)
haha^.^

igt x dulu aku pnh post psl future?? oke dah baek gile kan aku plan mase dpn aku
tup tup
semalam sedap2 kuar aku tye arep lps diploma nk wat pe?
"cm biase la jwpn amek degree kat uitm"
ttbe2 teah ckp
" kite xsambung uitm kot"
aku pown pelek la kan :0
"so smbung mane?"
"urmm sambung UPSI kot"
omg!!! aku baru ubah plan xnk smbung UPSI kau plak nk smbung situ
arghh ttbe otak aku fenin fenin
yela actlly aku nk sgt msuk UPSI mule2 excited sbb hajar pown ade plan nk smbung situ
tp ttbe dyer ubah plan.."xjd katenye"
so oleh sbb xde member aku pown ubah la plan

pepatah mak ayah zaman dulu
"kau ikut hati kau jgn duk ikot member"
tp bg aku ,aku suke lg ikot member..yela kalo ade member baru ar semangat ckit nk belajar tol x??
haha^.^

tp bile teah ckp nk smbung UPSI aku pown rase cm nk sambung je kat stu
urmm boleh x??
kalo boleh aku nk together2 ngn TEAH tp aku nk gak together2 ngn aja husna ecah
urmm mustahil la nk dpt bersame 
arghh haru biru dah plan aku nie
haha^.^

tp stat sekarang aku akan mule berdikari 
erkk bukan sekarang tp abis diploma nie kot
haha^.^ 
aja phm kan ayat aku( kalo kowg nk tau even dah part 3 nk msuk part 4 dah nie aku still xhafal jalan2 nk ke kelas or wat eva) xde member mmg ntah kemane la aku pergi
so INSYALLAH dgn result akhir (part 6) t aku akan tetap kan ape sebenarnye hala tuju aku
kalo ade rezeki kite dapat berkumpul ye darling2

huaaaa cedey nyeee ^--------------^

bay<3

No comments:

Post a Comment