Thursday, October 6, 2011

copy dr owg dan aku "teh" kat kowg

sdg aku godek2 FB aku nie ttbe terjumpe 1 status n aku rase dyer pown copy dr owg len so aku pown "teh" kan kat kowg pulak k..
aishh sedey lak aku bace.mule2 igt lawak dah bce abis baru sedey ^....^
jum layan

Gf : Kita main satu game nak tak ?

Bf : Game apa ?

Gf : Mcam ni , esok awak tak paya contact saya . Mksudnya tak paya text call or apa apa yng

berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dkat awak okay ? Kita tgok spea menang .

Bf : Okay !

Esoknya , si Gf terpksa lah than rindu dkat Gf . Mengenangkan yng ni satu permintaan , si Bf

cuba kuatkan hati .


Keesokkan harinya , si Bf call si Gf . Tapi tak dijwab . So si Bf pegi dkat ruma Gf dia . Di luar

ruma ,rmai orng . Dia mula rasa pelik then trus msok ke ruma . Sekujur tubuh terbaring kaku

di tnga ruma . Dan tubuh tuu adalah jasad si Gf yng dah meninggal . Mak si Gf pun bagi surat

dkat BF .


Surat yng bertulis :

Sayang , smlam awak dpat hdup sehari tnpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak

dpat hdup bhagia tnpa saya . Love you ♥



No comments:

Post a Comment