Friday, October 28, 2011

bile sebut je hary jumaat macam2 lah muncul kat mind kite kan
haha....haaaa pkir negatip yekk??
xmo xmo ..not nice not nice ^.^
mksud aku jumaat nie merupakan hary paling indah iaitu ketua"hari"
jumaat merupakan "hari akhirat"
jumaat merupakan "sembahyang jumaat" haaaa g x tu??? g??? owh bagus bagus bagus..anak sapo laaa tu

ehhh dah berkumandang rupenye azan asar di shah alam
dah petang rupenye..ayat aku tu cm ckp yg aku terlepas zohor je kan
haha jgn salah phm oke..zohor still aku buat cume aku nk nyatakan yg aku nie sepanjang mase mengadap laptop nie smpi xigt dunia..kalo laptop nie xde date n time mmg aku xtau arynie ary ape
haha cm dduk kat zaman batu >>eishh ^....^

esok dah sbtu
sepatutnye aku ade date ngn BFF (nenek n pokcik)
tp oleh sbb kawan nenek dtg esok so terpkse la postpone ahad
urmm ahad pown ahad la kan..yg penting aku jumpe hampa berdua nie
aishh dlm setahun susah na nk jumpe depa nie..rumah nk kate jauh kentut pown dengar
eee xsabonye nk jumpe nenek n pokcik


oke2 cukup cukup ar tu happy story..jum layan sad story lak k
jgn nk gempak sgt la azyra wey!! sad story konon..haha^.^ kowg tolong layan je k
kalo nk muntah SILA KAN :)
mule2 jum layan 1qoute nie 
terjumpe kat fb..ntah sape post :)

berdsrkan ayat kat atas tu..siyesly lawak kan.haha tp cm betol so aku cm setuju sgt.erkk boleh x mcm tu
bile laki jeles dgn kite ..prasaan kite "omgggg cute nye..oo maknenye die syg kite la kan"
tapppiii
bile kite jeles dgn bf kite..ape prasaan kite "kurang aja kau..kau tikam blakang aku yek..kau curang!!"
haha buduh jeee entry kali nie
ape kate kowg tye pakwe masing2 betol ke kite mcm nie bile kite jeles ?? mcm monster yek??
tapi bg aku kalo kite x jd monster kang dyer lak jd BUAYA.!!
so gurls!! be de monster ok :) peace

ehh aku nie kate nk bg sad story tp cm xmasuk je..
haha td tu iklan jap "berbueno jap"
oke2 nie baru nk story nie

semalam meletup sudah satu gempa bumi antara aku dan dia..cewaaaahh
citenye klishe ckit tp aku mmg cmtu dowh nk wat cmne
kalo xleh trima haaa p cari pmpuan laen :(
aku nie pantang gile kalo aku bosan n xleh nk msg dyer..kalo pmpuan nie smpi tahap bosan yg paling tinggi dyer punye temper pown for sure ar tgii melangit kan3
aku nie xkisah kalo dyer ckp " penat...nak tdo" aku leh la phm kan yela kau tu kerja
tp kau ckp "ehh xlah..xngantok agy" then duk sedap2 msg kau ilang..aishh menguji kesabaran tol
time tu KOREA pown xdpt nk tenang kan aku
oke fine meletup ar aku tyme tu..so aku pown trus SILENT PHONE then masuk tido

ttbe dtg msg "oi watpe tu"
erkk aku igt "sorry2 tertdo" tp tu yg dyer bg mane la aku xmengamuk..tp aku nie bukan jenis suke2 ati nk mengamuk so aku pown pendam pendim pendum la kan
smpi berpuluh2 dyer col aku wat BUDUH je.hahaa hamek kau!!
msg dyer pown aku xbls smpi dyer pown dah berAKU KAU ngn aku..haaa mmg kritis ar kan
so dgn hati aku yg baek sgt so aku pown bls la..ttbe2 kau tau...DYER ILANG LAGI!!
haha mmg smpi esok luse tulat la aku xlayan kau kan..men2 lg ngan aku..:)
ape2 xsuke aku?? haaa p cari owg len..tu pownn kalo lehhh wekkk :p

huh huh huh :o
penatnye menaip..laju plak tu..lebam dah jari aku..
urmm okelah okelah cukup la kot smpi snie
nanti2 aku sambung lg k
hihi ^.^
boboiiiii<3

No comments:

Post a Comment