Thursday, October 6, 2011

bajet

rase dah tibe mase kot tok pulun bg habis buku "business communication"
sonoknye kalo otak aku nie bace sekali je dah leh igt
sonok lg kalo xyah bce dah igt
haha^.^
xnk usaha langsung kan aku nie :)

orang kate xde usaha xde la hasilnye
tp kalo kite usaha tp xde hasil nye cmne lak kan
eeeehhh jgn pkir bukan2 oke just anggap tu bukan rezeki kite
oke aku dah penah merase mcmmane rasenye belaja mati2an tp still hasilnye skit
tu krana ade yg menyebab kan kite begitu kan
renung2kan dan selamat beramal
^.^ sumpah aku suke ustad yg kat HOT FM tu^.^

so aku rase hari nie adelah hari yg sesuai sgt untuk belajar mati2 an tok subject last for dis sem
n semoga usaha aku membuah kan hasil setimpal
yahuuuu^.^

seronokkan kalo every sem dpt dekan
oke jeles sgt2 dgn sesape yg direct DL je
sem nie aku target 3pointer je sbb sem nie punye subject subhanallah susah
n final aritu pown boleh xboleh je aku jwb
rase nk dpt DL tu jauh sekali
tp selagi xhabis selagi tu kite kene usaha kan
dah habis baru kite TAWAKAL je

rase cm dah banyak je aku POT PET POT PET
perlu stop dah kot
erkk kbai <3

No comments:

Post a Comment