Saturday, October 15, 2011

4th day

frst2 skali aku nk "say sorry" kat terchinta'ik sbb xdpt bwk kowg kat tempat2 yg best
sbb aku pown xtau nk g mane
n mood aku pown xbpe nk oke td :)
sorry tau ~~~

so harynie kami g TS je eh eh eh jgn slh phm terlalu awal pliss
ts kat sini membawa maksud "taiping sentral'
bak kate sedare2 aku yg paling aku cinta tu
"perak skang dah mju xyah nk g TS kat KL..sini pown dah ade TS tau "
erkk oke fine aku setuju laaaa
tp maybe ts sini xsetanding ts kl sgt oke' leh terima x???
so kat ts td cm biase la
TGK WAYANG
kitowg layan "al hijab" disebabkan cite nie dah lame ditayang kan
so td xbape nk ramai la owg nye
oke fine dis is the frst tyme aku menjerit2 
haha^.^ lawak ar harini pye wayang tyme
yg xleh thn nye sepanjang mase aja duk ttup mate yg una aku xpasti sbb jauh t aku sure sgt dyer terlompat2 terkejut:)

then abis je cite tu ktowg berpecah (pecah ar sgt )
g shoping2 kot2 ade bende nk beli..

stat dr itu aku dah xtau nk g mane
so g je lah "laketown"

lepak2 shopping2 karok2 posing2
sampai lebam
oke fine dah lebam jum makan
makan punye makan punye makan
smpai la "rsenye dah leh balek nie"

 sebelum keluar izin kan lah ye kami mengedix ^.^
4 anak dara yg merantau
 1 anak dara
 2 anak dara
 3 anak dara
 4 anak dara

 menunggu "dyer" amek sempat la posing2
kami ape je xsempat dalam toilet pown OKE JE
 ts a.k.a tepeng sentral

 bukit merah laketown resort
erkk tol kot ejaan nye
xbest nye gambar aku ngn kowg xde tyme nie
ni sume gara2
"laki dibawah nie xleh nk lekang"


 nie tyme dah smpai kat umah
dlm lif pown jadikan
ha awek nie lagi terok
smpi depan pintu pown xnk lepas kan kamera nie
oke fine harynie mmg muke "kau " je byk
huuuuhhh ^...^ jeles


No comments:

Post a Comment