Sunday, September 25, 2011

smoking???


errrrk oke
dulu mmg aku terhegeh2 nk jumpe kau sgt
tp "bila mana" (tgk final pye psl la nie ayat aku dah bombastic ) oke2 smbung
"bila mana" aku tau yg kau seorang SMOKER!!
hey dear !! i really hate smoker oke
n thanks god kau pown xcam aku
mybe sbb tu kot ALLAH xnk kau cm aku sbb ALLAH tau aku mmg "anti" gile dgn smoker nie

OMG gile terkejut kot bile dpt tau kau smoking
heyyy dulu gile sweet kau comey je n baekk je
oke fine bukan aku n ckp yg" smoker tu jahat" tp sowy tu say la bg aku smoker tu naughty la
ye ar dowg sesuka hati je smoking ..shuuuu sane shuuuu sni (bunyi asap) xtgk owg sekeliling
tnnt kalo dah kawen kau nk benti>??? mmg x arr kalo dah tue bangke baru nk stop
bak kate pepatah (omg pepatah AZYRA???) xpe2 aku try
nk lenturkan buluh biar dr___________ oke lupe.pandai2 ah sambung
tp betol kan aku ckp??

oke fine mybe kau ckp "AWEK AKU SUKE JE AU SMOKING DYER KATE AKU STYLE DOWH"
yaaaa wat eve tu awek kau yg ckp
belum tau BINI kau ckp ape??
sumpah aku ckp isteri mane suke tgk husband dyer mrokok p kalo yg suke tu pown aku rase sbb laki dyer dah mmg xleh benti or laki dyer tau cr PORT BAEK nk smoking
so tu aku accept la tp kalo yg tgh pregnant aishh parah ar dowh

so conclusion nye from DIS MOMENT / DIS HOUR i just wanna say "I HATE U ketat2 "
k bai

No comments:

Post a Comment