Friday, September 9, 2011

mimpi oh mimpi

hye lamenye xjenguk2 kat sini
OMG rindu dowhhh
mmandangkan skang nie dah xbape nk busy so boleh la aku meng-on9 je kan
tp on9 pown gune lappy AJA je nie
opss sowy I XBAWAK LAPPY OKE ^.^
lappy i masuk WAD
alaaa cian dyer bertempek sane bertempek sini
xpe2 t i bli tempekan yang lawa dr yg skang oke LAPPY

acctly aku nk cite psl mimpi melalut plak psl lain
oke harap maklum arynie lame gile aku tdo smpaikan subuh aku pown dah terlajak2 (tp still buat oke)
kdng2 mimpi ade mksud kan !!
n kalau boleh aku nk sgt tau ape la maksud mimpi aku td
OMG INDAH?? weyhh sungguh indah ok

mimpi ku berkisah kan seorang priya yang dulunye aku CINTA..cinta?? cm pelek je
umur xseberapa nk nk bercinta
tp siyes aku suke gile dyer
dyer je laki yg leh wat aku tergile2 mcm ORG GILE
nama beliau
KHAIRUL ADZEEM (kalau xsilap)
aku kenal dyer sbb dyer jiran depn rumah aku (betol2 depan ok)
aku kenal dyer dr drjh 5 kalo xsilap..tp rasenye mmg xsilap
n kalo boleh 1 kawasan aku tau yg kitowg rapat yg melampau even aku mmg sgt rapat ngn family dyer especially MAK DYER
AUNTY!!! rindu AWAK!! rindu nye CEKAKKK bile aunty nk buat kat saye lg

n dulu standrd la budak2 mst nk maen kawen2 kan
aku dgn FORSURE nye akan berkahwin la dgn ini mamat
OMG xckp pown dah tau k
kitowg mmg xleh dipisah kan
dan engkau nape HOT sgt dowhh.
boleh x kalo aku ckp
AKU CINTA KAU LA GILE!!

then nape kau tinggal kan aku??
kalo kau inform kau nk bla(pindah) aku xkesah
yg aku pelek nye nape kau xpegi sekolah agama dgn aku n nape kau leh men tgl je xbgtau aku???
weyhhh sentap dowh tyme tu
TUHAN JE TAU CMNE AKU RASE even aku kecik lg tp hati aku besar dowhhh
haha^.^
kau xtinggalkan pape kecuali 1 je kenangan kau dgn aku
BUKU TAJWID/ARAB sekolah ugama je ade ngn aku
siyes tiap malam mst aku usha2 buku tu
aku tgk name kau
aku igt kenagan kite
EUWWW CAM GELI JE AYAT AKU

oke start that day aku lgsung xjumpe kau
kau tau x?? semua tye kat aku mane kau..ape aku nk jwb?? aku sendri yg rapat mcm belangkas dgn kau pown xtau mane kau ilang
sedeyy tau :(
stat arytu aku sumpah try lupekan kau even kau kenal x SHUHADA,NAIM,SYIRAH dowg suke ngate aku psl kau
sedeynye bile dgr name kau
sedey nye kau tglkan aku
xlame lps tu ilang sume cite psl kau n aku pown dah lupekan kau
xmengharap pon kau akan balek jumpe aku sprtimana yg owg slalu ckp
ARGHHH XKESAH AH!!!

ttbe tyme aku FORM 3
ade sowg dak laki kelas aku ckp
"eh azyra ex kau kirim salam"
"sape ??"ex??? bile plak aku ade ex nie??
"nme dyer AJIM"
mau berderau darah aku dgr name laki tu
"ehhhh kau jumpe dyer kat ne?? dyer sehat??"
"aku jumpe tyme aku tgh lepak2 ngn member aku"
tyme tu kau jumpe dyer kat ne???'"
"still KAT SHAH ALAM"
YA ALLAH ajim kau xjauh pown dr aku sebnrnye?? nape xnk dtg sni jumpe aku?? kau da ade awek agaknye
ok xpe>>>xnk amek tau

then tyme nk dkt2 exam PMR aku n the geng g la lbry selangor nk blaja (kononnye)
ttbe tgh2 selak buku aku terserempak n tersaling memndang mate dgn seorang lelaki
oke xkenal!!jgn layan (tp dlm hati sumpah rase cm kenal je
buat xtau je lah (laki septtnye tegor kan)
then tyme nk balik SHUHADA ckp
"eh ira kau jumpe ajim x td??"
"OMG!! betol la laki yg aku nmpk td AJIM!!!"
keciknye dunia kan
tp sbb aku malu aku biarkan je xnk lah pth balek smate2 nk jumpe dyer yg ntah mungkin dah ade awek

then sejak tu aku xamek tau dah psl dyer
smpi lah arynie aku mimpi psl KAU!!
[ kat mimpi tu aku siyes tgh majuk ngn kau sbb tgl aku then aku xnk layan kau tp kau pndai nk amek hati aku.kau tulis smtnhg kat paper kononye SWEET sgt la.then ttbe ade budak maen kek dan kau ckp tu kek hary jd kau.aku ty "bile besday kau??" then ttbe kau bg ketas yg kau tulis kat aku..hampirrrr je aku bukak kau ckp kau xnk gtau besday kau bile then aku merajuk tanpa tgk kertas tu aku pown bla kuar rumah ..then aku terbagun ]

tp aku sempat bce 1 ayat
kau tulis
"kekasih ku"
?????????
ape maksudnye??
nape aku xbce abis??
ape yg kau cube smpi kan nie!!!
arghhh tension nye!!

tp aku harap aku xkan jumpe kau smpi bile2
biar lah kenagan kite ..kite smpan smpai mati k
aku xnk kecewa kan HAFIZ
hehe sweet x aku ^.^

2 comments:

  1. hahaaaa...besh la citer mmpi ko nie zyra cm novel pcntaan dak2 kecik ehehee ;P

    ReplyDelete