Wednesday, September 14, 2011

majlis dean list ???

hye assalammualaikum
selepas penat dgn pengalaman semalam yg xsettle lg penatnye (kitowg wat presentation kul 11 malam bukan kat kelas tau!! tp kat foyer B sbb abg tu dah nk ttup kelas)
sumpah pengalaman gile kot
then xhabis lg penat sbb tdo lmbt
terpakse lak bgun awal arini sbb ade "MAJLIS ANUGERAH DEKAN"
oke fine jgn nk bangge sgt baru sekali je pown
haha tp REKTOR kate kite kene bangge akan usaha kite cume jgn RIAK!!
oke2..tp tension gak td
sbb ktowg dah pegi kul 8 tp event tu start kul 9.30
eh xbenti smpi situ je tau!!
bape lame plak kan REKTOR ngn "???" buat ucapan ..
hamboih!! xleh lame lg ke..?? haha^.^

n u alls nk tau sumpah aku xtau pown event nie akan membuat kan ktowg kene naek pentas terima sijil
mst kowg rase "wahhhhh best nye!!!...untung la"
ya ya ya wat eva..
tp yg sedey nye aku xtau pown k kne naek pentas so pkai pown dah slebek2 je
eee bg la tau awal2 boleh la aku make-up mengalahkan mak datin
urmmm!! tension
tp sumpah sonok sgt
ye laaaa bile lg kite nk dpt naek pentas sbb akademik cemerlang n yg penting "DPT SLM REKTOR"
haha jeles x??xmo la jeles..jum la usaha same2 dis sem supaya DEKAN LAGI!!
~amin~


tahniah una terchintaik

tahniah ecah terchintaik
n semoga aja pown akan dpt DL oke

dpt nie..
oke la kan <3

No comments:

Post a Comment