Friday, September 16, 2011

lps rindu=dating


hahahaha^.^
tgk lah betapa bahagianye beta arynie
yar2 aku tau kowg sume mst dah tau yg aku kuar harini "date"

tentatif aktiviti ary nie:

9.30 gerak dr kolej ke stesen bas (arghh pompuan ckp je kul 9.30 xdenye gerak tyme tu gak lagi2 cik NURIN ..kemain lame make up hahahaha ^.^)
sesampai je kat bus stop oke fine aku dah CALL UNCLE BUS n suh dyer dtg awal..eishh still lambat gak..nk i cr BUS laen ke?? xmo kann so pliss la punctual oke UNCLE BUS ^.^
uishh lame gak dowh kitowg tggu sempat la amek 2 3 4 5 gambar yang penting "muke una je
byk..jeles"

so agak2 kul 10.30 gak la uncle bus dtg amek aku n the geng tp satu hal lak nk amek lg satu bus ke MC.oke fine IGT SENANG!!??? weyhh aku nk bus MARA JEEE xnk yg laen (xsanggup nk curang) tp betul kot ckp aja bus mara dah x ke MC so xpe lah amek je lah bus "tai lye"??? cm xbetul je aku eja^.^

then dlm kul 11.20 kot smpi kat JUSCO(lame oke kitowg jalan..kowg ade??)
sampai2 je kat sane "MENCECET" cari panggung yela kitowg mmg dah pakat nk tgk
MAD GHOST kul 11.45 (sempat oke)
kowg da tgk x??..sumpah n siyesly BEST sgt2.tp yang lawok nye kat dlm tu ade 8 owg je (tgk
betapa skit je siap aku leh kire lg) mule2 masuk tu takot gile ye la nk tgk cite hantu tp mcm xde owg je.
:sinopsis skit k:
cite nie xde la hantu sgt cume byk "teranjat je" n cite nie more to bunuh2
n ade 4story dlm cite nie
last story paling BAEK wokkkk xcaye tanye HAJAR..kan ja kann:)
(yg penting dlm panggung tu dgr suare kitowg ber 4 je yg menjerit+gelak+borak)

after tgk muvie ape lg perut pown dah lama sbb byk sgt masuk angin air cond so kitowg pown
beransur lah ke
KFC
mcm xsah je kan kalo xsnap snap dgn segala benda yg kite makan
aku pown nk gaakkk
xrase betapa byk ke gadis nie makan?? ^.^

dan xrase ciput ke wanita ini makan ^.^
haha maaf aja
nie hasil pemakanan SITI NOR HAJAR HAMIS tuk hari ini :)
*harap maklum*
dan ini pulak hasil pemakanan aku yg berjaya dihasilkan
*banyak nye makan*
-tk perut laa-
tu lak hasil pemakanan HUSNA SAINI yg xhabis
ah kauuu!! xhabis lak
*makan ciput TOL*
^.^
selepas puas melantak cm sebulan xmakan kami pown memboloskan dr ke SURAU berdekatan (cewahh ayat xleh novel lg ke)
......................................................................................

dan selepas itu tiba lah saat yg paling aku nanti2 kan
iaitu
SHOPPING
omo dah cm owg gile..yela lame gile xshupping paling last pown shoping raye (hello xde la lame mane) eh kau sebok!!

masuk kedai tu .masuk kedai ni.
selak baju tu .selak baju nie
bukak baju tu (eh baju yg lipat2 tu k..eishh pkir laen je) .bukak baju tu
try tu .try ni

oke penat2..rehat jap yek

ehh tetibe lak aku terbeli KASUT
dan tyme tu jugak la aku tetiba beli baju 2 pasang (BEBI!! AKU BELI BAJU TOK KAU!!)
dgn xsengaje juge lah aku membeli teddy bear (BEBI BEAR NIE POWN TOK KAU)
penat berjalan tp nie je mampu kau beli AZYRA??? haha^.^ duit yg membuat kan aku xmampu untuk teruskan perjuangan masuk kekedai lain dah
cukup lah disini "NOKTAH"

hari nie je 100 gak la aku labur kan
wahhh untung la kowg dpt duet aku ^.^

dah2 jum balek
ehhhh tggguuu japp xsettle lg nie.lps JUSCO xsah rasenye xsinggah "singgah je k" TESCO
so kami pown men"yingah" la ke tesco.
ape je aku beli?/arghhhh entah lah cm xde bende je aku beli
oke menyampah sgt!!

then dlm kul 5 lbh ktowg pown grak blek MC (amek bus)

UNCLE BUS !!"xleh pelan lg ke bwk"
adoyaiii lmbatnye bile pulak la nk sampai U eh bukan U tp alor gajah
kalo nk ke alor gajah dah cengini rupenye apetah lg nk ke U eishh xmo lah kawan ngn uncle nie
dah!!

yeahhh abang MARA ade!! ahha gile jahat dowh ayat aku
mengamuk kang bas2 nie

ok2 so dr A.G ke UITM dlm kul 7 gak ar kitowg sampai
-tamat-

haha panjang kan entry kali nie.sowy ayat tunggang terbalik
kbai<3



huuu^...^ masih dialam pergaduhan"tolong hibur kan aku plis:)


No comments:

Post a Comment