Wednesday, September 28, 2011

leh buat demi saye??





"senyuman x bermakne kegembiraan tp senyuman juga xbermaksud kedukaan"

bile kuar pepatah cmne
aaacane eyk?? urmm rasenye kene ^------^
kan..

sbb kdang2 bende yg kite x semestinye kite dpt dan selalu nye bende kite "TAKNAK GILE" itu lah yg akan dtg kat kite
so bile aku terbace satu pepatah kat FB ntah sape tulis a.k.a meng'copy' then sumpah I LIKE GILE
"jangan kejar owg yg kite cinta tp kejarlah owg yg mencintai kite"
so dr situ aku sedar n wake up dr mimpi indah yg terlebih gula nie "uyeeekk" yg.... i have to let
him go even susah tp itu yg terbaek kan drpd kite trus n trus sakit mate, telinga, hati dgn "dat boy" dan kembali kepada dunia yg nyata bahawa "I'M TAKEN ALREADY" haha^.^

bru kini rase bahagia ngn status tu
erkk dulu??? bukan xbahagia tp kurang minat
yela bile kite in relationship argghh mmg RIMAS nk mampus kan

xleh g sane
xleh g sini
xleh msg ngn laki laen (OMG old fashion nye)
xleh jumpe laki laen (haaa yg nie aku xkesah sbb aku mmg xminat nk hangout ngn laki selain BFF)
duk asyik nk kene menghadap dier je (xhadap muke hadap msg pown jadi)
haha^.^ MMG AKU NIE BINI KAU!!

ehh xmara oke
just ten"sion" + Rimas = bosan
haha kalo dier bce bloq aku nie mau kene flying kick

eh jap nk abis kan AYAM MADU..HUAHUAHUA sape mau angkat idung!!
mmg xdapat la derrr
hehe^.^
erkkk "sendawa" ALHAMDULLILAH

oke2 continue
sume gurls sure2 sgt ar cepat sgt bosan ngn boys yg just amek xtau je psl awek dyer
oke aku mengaku ENCIK CINTA SAYE mmg xromantic n xbape nk amek tau bile dyer rase mmg aku nie milik dyer (heLLO!!) tp bile satu saat kegeraman aku MEMBUAK2 haaaa mule la dyer mengelabah cm "cacing kepanasan" OMG saat tu baru la aku tau dyer CARE kat aku n saat tu jugak lah bermacam2 kate MASAM MASAM MANIS kuar dr mulut dyer
arghh NK CAYE?? mmg xla..kenal sgt LAKI cm dyer

yeee mmg aku bosan ngn dyer tp rasenye zaman sekarang susah na nk jumpe laki yg leh setia kat awek dyer even dyer tau awek dyer cmne owg nye "erkk paham2 k"
so selagi dyer xbuat masalah kat aku insyallah "SAYE NAK AWAK"
tp awak leh x try masuk dlm hat aku n tye hati aku ape dyer rase psl awak so disitu pasti sepasti2nye awak leh ubah mcm mane nk tarik interest saye kat awak
BOLEH buat cmtu x AWAK??
sebab bg aku awak nie ssh sgt nk paham aku
kau xtau bile aku nangis
kau xtau bile aku sedih
kau xtau bile aku mara
yg kau tau aku msg kau msg kau msg kau
OMG BOSAN LA yeopo "honey dlm korea"

^.^



1 comment:

  1. alolololo....ciannye cyg aku ni...saba ek...laki an...=)...aja disini cube menolong!!heeeee=P

    ReplyDelete