Tuesday, September 20, 2011

kawan??

kalo dah bosan thp gaban nie 1 je yg aku pkir
"KAWAN"
rasenye dowg je boleh gembire kan aku tp mane dowg?? urmm oke fine kali nie aku lepaskan kowg sbb tyme2 exam nie kawan2 aku nie mmg BSY BELAJAR KAN(ayat perli nie) haha^.^

HAJAR cube kau tgk baek2 gmbr atas tu cm sesuai je kan dgn kite<3
OMG terharunye ade gak kero2 wujud kat "gillter graphics"nie

erkk lupe nk gtau
gambar kat atas tu boleh dikira cm kami berempat..empat??
aishh lupe lg nk gtau
aku aku 4kawan yg terlalu aku SYG KETAT KETAT
hajar
husna
aisha
oke fine dowg nie mmg hebat nk mampos xleh ar hidup xde dowg .tp senanye boleh je kot haha^.^
so gambar kat atas tu sgt mengambarkan kitowg..erk?? xphm yek oke2 cmnie tau kitowg nie ade karakter masing2 berdasarkan teddy bear yg comel cumenye aku je kot yg setia pd yg 1
dr dulu smpi sekang "encik kerokero juga lah idaman hati"

encik kero tu yg berwarna HIJAU . ye ye ye aku tau COMEL SGT kan
aishh rasenye dah berjuta kali aku dgr owg ckp cmtu
nk kate "tgk tuan la kan" eishh rase cm xsenonoh je pangai kang tp anggap jela aku mmg nk ckp cmtu senanye hehe^.^

oke HAJAR pulak dulu pernah tersuke kat "encik tenorikuma" yg kale COKLAT tu.ermm boleh la comel la gak tp siyes xleh lawan encik kero saye kan
OMG rase cm nk pengsannnnn
aja terchinta'ik buat mase nie aku belum penah nmpk teddy bear encik teno awak tp nnt bile saye dah kaye n saye jumpe encik teno "insyallah " saye beli kan kat awak oke :)
(rasenye kene tggu bertahun2 lg kot)

Next HUSNA.urmm minah sowg nie mmg xpenah nk lekat dgn yg saye .oke dulu dyer pilih ape mende ntah??ttbe2 ckp XNAK DAH then xlame lps tu kitowg cdng sendri "ENCIK GARY". sowy xjumpe la encik gary so ape kate anggap je PINK tu encik gary boleh x??
erkk xtau la husna akan mara aku x tp yg pasti aku still nk jugak cite nape kitowg bg dyer kenal dgn encik gary. oke mcm nie kalau kowg rapat dgn dyer kowg akan "terhidu" 1 perangai yg agak UNIC psl dyer iaitu "keslowan" bkn slow ape tau cume dyer nie lambat ckit erkk byk kot nk pickup ape yg ktowg ckp YA RABBI comel tol kan :) peace

yg last AISHA .dyer nie pown satu hal ssh tol nk melekat erkkk tp actually dyer dah melekat tau dgn "encik bug " dyer tp ttbe sekarang hilang berita tanpa khabar( oke lintang pukang kan pepatah aku) so dgn kuase veto yg aku ade aku mengistiharkan bhawa AISHA akan dikeneng kenengkan dgn "encik belu" alaaa yg kale BLUE tu oke mmg name tu pelik skit sbb buat mase nie aku belum terpikir lg name yg comel kat encik nelu tu..nnt kalo dah ade name baru aku mention kat sni oke

hehe^.^
haaaa tu la 3 kawan paling ketat dgn aku
susah senang bersam walupun xde bersame sgt ye ar rumah kitowg jauh kotttt
n next year maybe last kite together kan
OMG SEDEY NYE..xnk pisah dowh :(........
tp kalo ade jodoh seperti yg kite rancng kite akan jumpe 10 taun lg kan after diploma
"maybe ade yg bwk anak,husband....cucu maybe"
haha^.^
cinte kowg ketat2 oke

2 comments:

  1. thanks mokcik!!!<3<3<3<3
    love u ketat2 gak...hehehe...demi mokcik kite ley suka tenorikuma n mickey..hehe

    ReplyDelete
  2. mokcik?? cm xbest jeee pgllan tu..k fine demi kamu aku terima seadanya :)

    ReplyDelete