Friday, September 30, 2011

hari mara sedunia

yaehhhh hari marah sedunia
rase nk sekeh2 ke kelapa eh ? kepale kepale...^....^

oke frst skali mane ilang lak PKWE aku yg sowg nie
aishh asal msg je mst ilang
kang tengah2 malam terjage kacau aku tdo lak
eiii xleh jd cmni..
susah idop cmniee:)

then aigoooo abah kesayangan aku nie..
"udah2 la memancing tu"
duduk je lah kat umah tdo2
kalo mancing dekat2 xpe nie aihhh kemain jauh lg
pdhl aku xtau pown kat mane dyer nk g mancing tp yang aku pasti
JAUH!!
sbb siap bwk TOTO kecik lagi
erkk kowg tau ke toto tu ape??aishh toto nie sejenis tilam yang sedap2 tu alaaa bukan2 tilam tebal sgt lak kan..urmmm kowg cr la sendri tau ^.^

next nie paling2 aku marah
oke fine kalo dah tau aku xnk layan kau
adoyaiii pelis la jgn nk IM aku lg
then yg xtahan nye kau leh ckp "EE SOMBONG AR KAU NIE"
erkkk hello !!! penah ke aku layan kau
SEKALI pown xpenah kan
so tlg ar jgn nk kacau2 aku lagi
rimas la !! arghh xkesah la kalo ko nk BLOCK aku sbb aku bukan lyn kau pown
HARAP MAKLUM

okbai <3

2 comments:

  1. kan? :( dulu aku lagi dok uma sensorang. Tak dapat gi shopping :P kahkah

    ReplyDelete