Tuesday, September 13, 2011

final day!! crazy SHIT day!!

mst sume sonok tahap gaban kan dah habis kuliah tok sem nie
oke fine pg td aku siyesly "HAPPY" nak mampos oke
rase cm nk terjun building je (ayat 3 sem punye dah blaja)

tp as tajuk entry aku kali nie nmpk sgt kan kekuang ajaran aku
weyhh bukan ape tau siyes geram gile rase nk mencarut je tp mmg dah mencarut pown kan
nk tau nape??
oke hary nie group aku kne present report kan
oke aku tau semalam kowg dah kene tembak habis2 san kan ngn MIS
oke ary nie turn aku lak
dah beribu kali aku doa supaya "aku confident wat present t"
n "semoga bahagia hary nie"
oke fine mmg BAHAGIA SGT ARYNIE
dr kul 2.30 aku tggu sbb nk wat presentation aleh2 kne wat malam 8.30 tu pown kene extend kul 9 oleh sbb2 yg MUNASABAH
arghhh wat eve
menyampah nye!!!
dah ar td QUIZ QMT..oke bahagia sgt sbb dah dpt soklan bocor so xde la kepoh kecoh mecoj\h sgt
-tamat-

n aku tersgt BAHAGIA (nie siyes)
THANKS HAJAR!!! sbb kaliu FB mamat tu
tp actlly aku xnk ar sbb aku takut tersangkut n aku takut aku sedey tgk dyer ade awek
arghh cm XSANGGUP JE!!!
tp happy je dpt tgk muke dyer'
hopely betul la itu FB dyer

hehe^.^
kbai

No comments:

Post a Comment