Tuesday, September 27, 2011

cry


kalo boleh satu kotak tisue tu aku nk abis kan
eh sori maen "bedal" je ..salam pown xbg
oke2.^.^ hye assalammualaikum :)
seblum pape .. aku nk umum kan yg "sememang nye bukan mimpi atau hayalan bahawasanya aku dah ade kat RUMAH"
yahooooo!!!
kowg ade?? xde kannnn..haha^.^

oke2 smbung cite sebenarnye sebelum aku melalut yg melampau2
oke fine sume nie ECAH punye pasal
mule2 sumpah ak xminat gile ngn KHUNTORIA

erkk xkenal???
jap aku upload gambr dowg
-----------------
oke nie la NICKHUN + VICTORIA =KHUNTORIA
cmnie cite nye kat korea skang mmg tgh hot gile reality show "WE GOT MARRIED" dimane artis nie ala2 kawen la..n tgk la smpai mane thn ..uishh ade gak tau yg tahan lame
yg khuntoria nie pown than dlm 1year 3month
balek2 cite td aku sememang nye xminat lgsung pasangan nie tau sbb ROMANTIC sgt cm xnatural tp actlly natural je
maybe sbb aku prefer pasangan " seohyun + yonghwa= GOGUMA couple" siyes dowg sweet nak mampos
argghh geram je tgk sbb dowg malu2 sgt
haha^.^
so mmg aku xlyn ;gsung ar psgn khuntoria nie
tp ttbe ade 1day nie dowg (ecah mia aja) tgk psgn nie punye so dgn nawaitu baek punye aku pown niat nk tgk la ckit couple nie tyme kat umah
so td aku pown bukak ar.sekali amek kau aku bkk yg FAREWELL
perghhh sumaph sedey gile
menangis2 aku

n aku hopely hubungan dowg still oke smpi bile2
luf borh of u:)

No comments:

Post a Comment