Thursday, September 15, 2011

eh hye kowg
frstly sowy aku xtau nk story ape harynie sbb arini mmg hari bosan sedunia bg aku
oke pg td!!
bapak semangat gile aku bgun sbb nk pegi JAMUAN PERDANA ( tu je la sumber makanan FREE tok arynie) semangat?? hello kul 10.30 bru bgun tu semangat ke namenye?? cm xjee
oke2 smbung psl td..
dgn semangat aku pown pegi la event tu kan dgn xpkai bju kurung nye (name pown jamuan raye) arghhh xkesahh lah..yg penting sopan je oke aku pakai cume xse ayu dak2 laen tu
*harap maklum*
sesampai je aku kat sane OMG makanan sume tgl taik gigi je (sikit gile) eh cm xmasuk je ayat tu..oke2 aku repat balek
"makanan sume tgl suku2 ayam" ?? ahhh sah aku xpandai berpuitis
oke mmg bengang gak la kan dtg2 je mknan xde tp dgn niat suci yg baek oleh NURIN dpt gak la aku merase AYAM dak PALAPES
weyhh sedap gile!!! jum arh jd LAKI aku..hary2 aku nk makan ayam tu!!
ehhehe..

PENGUMUMAN!!!
-aku jumpa ECAH MURAI u alls nk tau DYER MT TUN KUDU WEYHHH siyes hebat dowh kau cahhh....RINDU CINTA kau oke ^.^-

oke lps bla bla bla still xde mkanan aku pown ape lg balek ar kan nk tgu ape lg?? MKANAN JATUH DR LANGUT??? argghhh smpai kesudah la xde
haha^.^

oke lah babaii..nie pown pki lappy HAJAR
ehhh sowi bah asyik pinjam je
LOVE KAU JUGA!!

YAHUUUU esok nk SHOPPING + MUVIE

kbaiii

No comments:

Post a Comment