Saturday, September 17, 2011

bahaye bahaye


alangkah sonok nye kalo "FINISH EXAM" tp masalahnye start pown xlg
so dgn ini saye yg ter'berbahagia dathen ceri AZYRA mengumumkan penyakit yg sgt berbahaya buat mase sekarang adalah "EXAM FEVER" diminta semua student TERUTAMANYA STUDENT UITM xkire lah kat pelusuk mane : tolong hati2:

oke baru harini aku rase sgt penyakit nie hampir sgt kat aku
eishh aku kene jumpe DATHEN CERI AZYRA cepat nie
nk tau lebih lanjut psl penyakit nie
.............................................................
..............................................
..........................

oke dathen kate penyakit nie biase ne dtg tyme2 student nk FINAL.owh betul2 aku mmg tgh nk final nie
lg lg lg
dathen jugak ckp yg bile student kene je penyakit nie OTOMATIK student akan "study xbenti2"
uishhh bahaye tu!!
OMG!! aku dah terkono la nmpknye
satu harynie aku study je tp ALHAMDULILLAH aku sempat sedar dan aku benti study skang tppppppppppp MIA (roomate) aku still stdy.OMG??? nk kene bg amaran kat dyer ke erk?? urmm rasenye xpyh la kot haha^.^

tapi aku harap2 esok aku kene lg penyakit nie
haha^.^

selamat berFINAL semue
dan semoga cemerlang result kite sume oke
pesanan iklas dr DATHEN CERI AZYRA :)

1 comment: