Tuesday, August 2, 2011

syaitan pun main msj tau

eh korg igt kowg je ke leh men2 msg nie "syaitan pun boleh oke"
n korg igt puase2 nie syaitan xde ke???
hahahahaha slh la sangkaan kowg tu(aku pown slh gak tp td dah dibetulkan oleh beliau yg sgt saye kagumi tazkirah nye) hehe HAJAR!! kau mst tau sape kan
xpe2 biar kite rahsia kan ..jgn bgtau owg laen
promise ~~~~

oke2 kalo dah sebut je psl tazkirah nie konpom2 la aku nk story ape yg beliau tazkirah kan
huhu~~ igtkan ade kuiz so xde tazkirah ghupr2nye ade gak..nmpk!!bagus tol kan beliau nie eeee aku respect betol ar!! <3

ape yek beliau story td??xslh aku ade dua tp yg satu lg tu pown kebetulan je
kebetulan???mcm mane tu eyk?? oke2 cmnie tgh2 beliau potpet2 ttbe ternmpk "makhluk Allah" berjln nk trun tgge "pkaian beliau agak kurang sesuai lg2 skang bulan ramadhan kan" so otomatik beliau story psl ADAB2 PUASE....alaaa kowg mst dah berjuta kali kan dgr bende alah nie so aku mls nk story pnjg kang kowg kat bosan lak kan..oke2 kite proceed tazkirah yg ke dua oke

spt mane tajuk aku tu ape pendapat kowg???penah dgr x ayat cmtu??
aku pown td frst tyme dgr so meh sni aku kongsi mongsi ngn kowg oke.mst kowg pkir bulan puase nie syaitan sume kene ikat kan ..yeee mmg betul kene ikat tp cube kowg refresh blek "dyer" kene ikat tok sebulan je tp 11 bulan yg sblum2 nie kowg xpkur ke "dyer" dah hasut cmmane care pown smpi kite byk buat dose btol x??? so xheran la even ramadhan pown still ade prangai2 yg xsepatutnye kan..nmpk sgt SYAITAN dah berjaya takluk mind kite sume kan.SEDEY kan dgr cmtu..hehe^.^

tp kowg jgn risau kite still ade tyme nk brubah so lg2 bulan puase nie rebut la sebyk mungkin pahale n amalan oke

slm syg dr AZYRA ^.^

No comments:

Post a Comment