Friday, August 26, 2011

shuping

allo kwan2
sonok nmpk!! tau la bape ary je agy nk raye
ce relex ce relax

wat cool je..haha poyo je pdahal aku pown mcm nk pengsan sonok pye psl
kowg da shuping raye??? setel dah ke?? sume dah beli??
kowg pki baju lame je
kowg mmg anak yg baek..xnk nyusah kan parents kan
actlly aku pown nk cm kowg gak tp parents aku yg nk sgt beli kan
hahaha _hipokrit gile!!_

sonok kan bile shuping tyme ramai owg tp siyes aku benci gile jln ramai2 nie tp sbb nk raye so aku layan kan je lah
yeeee rimas tu mmg la rimas tp nk wat cmne owg laen pown nk shuping gak xkan la aku je kan yg nk raye..eh tp kalo aku je nk raye ape slh nye kan
sonok skit!! haha^.^

oke td aku g man eje yek???
urmm g P.A.S (plaza alam sentral) urmm xtau eyk..kalo kowg owg shah alam mst kowg tau tempat nie sbb kalo tyme2 raye nie mmg tempat nie famous nk mampos..n PKNS..mmg hebat gile owh tmpt nie.even tmpt nie dah lame tp still mantop agy
......
sonok tau td mcm2 ktowg beli..aku??urmm xde la beli ape sgt sbb aku rase aku pye dah lengkap kot just td beli kasut n suar jeans je..yg laen sume mak abh
n bebi je yg shuping..aku tukang angkut brg je:)
tp xkn la tu je kan aku wat
mst la ......................
posing mosing..nie sume bebi pye kerja..asyk pakse je..eee nyampah den


penatnye tgu abah pilih baju~~~~
xleh lame lg ke??
haha^.^pilih pye pilih aleh2 baju abg je dpt beli ,abh still xdpt
loteh dah den bejalan nie..jum2 cr tempat laen
last2 ktowg g THE STORE
urmm leh thn gak bju dlm tu
yg leh thn nye sbb aku yg dpt beli suar jeans..haha sape suh lmbt sgt pilih "kan adek dah cr barang adek"
^.^

n tetibe saye ternmpk "LAKI HENSEM" OMG!!!!!!!!
nk dyer nk dyer!!

oh my hero hensem~~~
t tiap bulan sye g jumpe awak oke
tp kalo awak still ade kat situ la..
"KI!! SOWY I ADE PENGGANTI>TP U STILL NO 1 "

No comments:

Post a Comment