Monday, August 8, 2011

running man





frst of all THANKS gile kat QUYAH sbb bg cite nie kat ECAH n ECAH mngepas cite nie kat AKU dan akhrnya~~~~~~~ GOALL!!!! disitu..haha^.^

aku xtau la kowg penah tgk ke x cite nie
tp siyes best gile
tajuk: running man
negara: korea
watak: sume nye artis
type cite: reality show
(sumpah hodoh gile ayat)
oke2 meh tgk gmbr ape yg ade>>>>>
haaa nie la cite nie
n nie la kot dyer pye logo ke amende ntah pwg pnggl
nie ak men download je kat google byk sgt tp yg nie je la yg comel2 ckit


yg kat ats tu plak gmbr2 pemain dyer.dowg nie sume artis tau.oke fine mmg muke dowg agak "hensem" tp siyes dowg cute gile dowh..dah ar lawak nk mampos lg2 yg gmbr last blah kanan bwh tu
haha ^.^ sory GARY~~

oke yg nie lak satu2 nye laki pling hensem kat dlm cite nie
tp bg aku la xtau la kowg punye taste cmne lak kan
oke agak2 kowg kenal x dyer nie
kalo kowg penah tgk MUSIC BANK tp yg dulu la .nie la MC nye b4 yg baru skang yg remaje2 tu..n dgr cite tyme dyer MC kan MUSIC BANK tu kan ade MC pmpuan kan haaa tu la awek dyer OMO comel gile kan dowg ^.^ heeee

tp kehenseman dyer still xleh tanding PAKWE aku yg sowg nie
maaf ye~~

HONGKI
dont wory ki (tgk !! aku pgl dyer KI je nmpk sgt la kerapatan kitowg kan2) i still love u 4 eva n mever mever!!
wahhh ayat manis

hehe^.^
bai

No comments:

Post a Comment