Monday, August 8, 2011

rubbish???

oke fine sedap nyeee kene mara
perghh happy gile dowh
haha^.^

sumpah nipu sgt ar kalo nk kate xmara kan tp aku nie jenis leh terima kalo kne mara ngn owg lg tua rather than kne mara ngn owg yg umornye lebih kurang je dr aku
so
"yg td tu aku oke je kot"
even dlm hati tu mmg TUHAN je yg tau
nseb bek beliau lebih22 tua dr aku so TAK PE LA OKE ..

conclusion nye : aku kene mara hari nie :) sedap gile kot "nie mcm RUBBISH!!"

No comments:

Post a Comment