Friday, August 19, 2011

motif!!


hye~~
lame nye xberbeloq
uishh kemain bsy lagi aku kan.biase la dah dewasa..mmg cenggini la gamak nye
hurmm boleh x nk luah kan prasan..ckit jeeee..janji!!
nk kate kutuk sumpah aku xde niat lgsung nk kutuk tp "sentap yg teramat sentap" xtau nk cite kat sape nk simpan tp xnk ah..bosan la simpan2 nie
cliche laaa..
haha^.^
ayat aku dah maju kan "bombastic belake"

oke cm nie citenye.

mmg la aku nie dah part 3 tp aku still diploma
kalo diploma dah camnie la gaya nye agaknye cmne la degree nnt kan
mau "mati dpn laptop gak kang"
haha tu pepatah je tau jgn amek sirius sgt!!
kalo kowg same class ngn aku maybe kowg phm la
aku mls nk ckp lebih ..bende nie pown xelok sgt so sori la k
alo bende nie buat kowg pown dpt dose :)
~tamat story sentap~
so aku nk story psl arynie plak
oke frst of all aku nk mention sekuat hati aku
"MNGGU NIE MNGGU PLG PENAT PENAH AKU RASA"
xcukup tdo!! mate aku pown dah jd cm PANDA maybe lg teruk kot dr panda
OMG!! nk tgk pown gerun..kalo kowg jmpe aku better jgn pndg mate
"aku dah bg amaran awal2 nie"
haha^.^
oke semalam ALHAMDULILLAH aku tdur awal:))))
wahh bangge kan
then cm biase kul 4.30 aku bgun tuk sahur"urmm makan sowg je..nurin la nie xnk teman"sedeh mak..haha
then lps subuh smbung lg tdor smpi la kul 9..
siap2 then g lbry dgn "terchintaik" (aja una ecah)
semata2 nk siap kan REPORT!!! arghhh tension nye bile sebut perkataan tu..
dah2 lupekan..then dlm kul 2 kot ktowg grak g masjid tnh last shopping maybe tok sem nie
huaaaa sedey nye
"wekk ade aku heran "
oke fine!!

umm nk kate mcm2 beli xkot tp habis 50 gak la tok brg je xcmpur tmbng teksi pergi balek n buke puase td"helo aku buke kat KFC..kowg ade??" oooo ade ek..k2 xpe2..
uishhh penat gak kan berjalan tyme puase nie
dah la penat then smpi2 kat KFC selambe mambe je ade sekumpulan CINA makan dpn ktowg
uihhhh bapak sentap!! tergugat dowh
arghh nseb bek nafsu iman kuat
haha^.^
betol la ckp aja ramai tol kat KFC naseb bek ktowg order awal
kalo x makan berdiri la gamak nye

btw: best la "terchintaik" t kite kuar lg k..ehhh bukan sekarang tau next sem oke..skang kite focus tok final tau!!
CHAYOK2 terchintaik :)

1 comment: