Thursday, August 4, 2011

cemburu



lumrah manusia ke eyk kalo cemburu
eee sume bende nk cemburu xkire la yg baek ke yg buruk ke mst nk cemburu kan
nk suh hati nie saba pown kemain payah lg
asyik nk memberontak je "wahai hati" xleh ke bawak2 bersabar xlame lg perkara tu jd juge kat awak ..saba yee~~

orang ade BF awak pown nk (tp bkn ke dah ade..haaa cm pelik ye disitu)
orang ade kereta awak pown nak (tggu mak bg..mls nk beli sndri)
orang ade phone mahal awak pown nk (tp bosan dah pki yg mhl2 nie..cliche)
orang cantik awak pown nk cantik (hey plis bersyukur!!)
orang dpt result bgus awak pown nak (saba ckite je lg k AZYRA nnt awak pon dpt)
orang ade byk duet awak pown nak (duet PT dowg dpt full tp saye...dpt half je sedey kan sape suh gaji mak abah byk sgt ..aishh)
orang slalu blek umah awak pown nak (tp abh xsuke adek balek slau ..acane???)
orang g dating awak pown nak (u la sape suh cr BF jauh2..nie nk ken cr yg dkt2 sni ni)

haha^.^
byk nye cemburu
tp ade satu perkara xcemburu

orang ade happy familiy tp aku xnk SBB ktowg mmg dah HAPPY seHAPPY HAPPY nye
harap maklum !!

No comments:

Post a Comment