Saturday, July 9, 2011

what things happen today

sabtu/9 julai 2011
saye "terpakse" hadir program PPKP
kowg ade??? xde kan...so aku jeles ngn kowg..boleh???
haha:)
bukan mls tp kalo dah tiap2 sem ade mmg fedup gak la kan
tp kalo xg kne repeat la lak..tu yg malas tu kan
so sesuai kan saye gune ayat "terpakse" :)

oke fine cm biase la kul 8 dah kne gerak g dewan bendahara
dgr dowh potpet2 jap psl tentatif ppkp MODUL3 nie means utk yg part 3 .
lame gak ar dowg potpet2..first2 tu mmg excited tp dah lame2 tu mate nie sumpah huduh gile dah aku tgk..
then after potpet2 kitowg dibahagi2 g klas msing2 by class la kan
nseb bek dpt level bwh so xde la mlut aku nie mngate je kat dowg kan
haha mulut saye nie mmg xleh nk benti kalo dah mngate
sory:)

skang nie pown saye bru je blek dr program nie
weyhh sumpah tired gile
k lah kalo tired tu aku xkesah sgt ar sbb rasenye sume owg penat kot
tp yg gile nye..cm ne la aku leh tertgl HP kat blik..OMG tol laaa..
xpenah2 aku tgl enset bleh tgl lak tyme2 yg sgt diperlukan nie
uishh..

then blek2 je tros la aku cek HP
ade 5msg 4mscall..
cm biase la kan ABE msg mgamuk ar sbb msg dyer xberbalas..arghh ape aku kesah kan..dah nk tertgl nk wat cmne.
tp ttbe ade msg dr BEBI (adek aku ok)
"kak tau kan paklong dah xde"
OMG ape tu???xtau pown

btw:
TAKZIAH tok keluarge arwah paklong saye yang meninngal dunie pd khamis lepas
"al-fatihah"

yg aku geramnye nape dowg xbg tau awal2 ..eee mrajuk ah cmnieeee..
sedey nye dah xdpt jmpe paklong even aku xde la rapat sgt tp tiap taun aku mst dtg mlawat arwah..
sbb mmg dah lame gak arwah skit
dah sampai mase dyer kan
"semoga arwah ditempatkan dekat owg2 yg beriman"
amin~~
sabo je la:)

No comments:

Post a Comment