Tuesday, July 12, 2011

tdo lg elok dr blaja


ade orang kate "korban kan tdo dan lebih kan belajar"
kowg stuju x??
kadang2 tu aku rase tol gak ayat tu
so aku try la praktik kan
hasilnye:
-mate aku bruk sgt mcm panda
-kat class rase lesu je
-kepale asyk pening je
so kowg nmpk sendri kan hasilnye sume (-) oke mmg la (+)nye kite dpt la ape yg kite blaja tu
tp kan bg aku ce kowg pkir blek
kowg bukan blaja 1 2 subject je tau
mcm aku nie 7subject rase nk terjun bangunan je bile pkir2 blek
so aku xckp la ayat tu slh tp aku xstuju sgt la utk dri aku
ye lah kalo kite xckup tdo cmne kite nk ade ENERGY nk stdy ,g class or jawab kuiz test
so bg aku mmg tdo penting sgt tp yg berpada la oke
kalo owg2 tua kate tdo lepas asar xelok
haaa yg tu aku sokong sgt2..
aku nie mmg jrg tau nk tdo ptg so ade ar 1 ary tu aku try la nk tdo petang nk tgk la hasilnye kan
ya RABBI sumpah pening pale gile bile bgun..nk g class pown dah mls.
so aku saran kan kalau nk tdo better lps zohor n make sure malam tu kowg tido ckup2
jgn tdo lbh kul 12 n eloknye bgun tyme subuh then jgn do lg oke

aku nie mmg kul 12 je mate aku n badan aku dah nk tdo dah kan
even kalau ade kerja yg xsiap pown aku still kne tdo kalo x esok xbgun
n sbb tu aku nie mmg suke wat kerja2 nie awal2 sbb aku tau aku nie mmg xrajin sgt nk wat kerje smpi lewat mlm nie

so kalau kowg nk try care aku nie
dipersilakan oke
alo xnk pun xmengapa :)

No comments:

Post a Comment