Friday, July 29, 2011

shopping


wahh penat nyer^......^ dah la smlm lari 3 kali pdg n skali pusing 1 melake (nipu sgt ar kan) tp sumpah sonok sgt even kite pg tempat2 biase je tp xpenting pun kan!!

frstly nk gtau kalo dah aku nie shopping mmg bape yg aku kuar(duet) otomatik habis semua.so xusah nk tye la bape aku habis arynie ...TITIK..

ape je yg aku beli yek uihhh xterkire bhaii..tp rasenye bukan aku la yg pling byk spend tp UNA kot.HAJARR...urmmm oke fine dyer dah pndai thn nafsu dyer n ECAH astarafirullah same je cm UNA..(sowy statement melampau)
aku just beli BEG (hijau oke).gelang rantai.pelekat2 kero2 weyhh gile comel k
ot..nk tgk mai dtg blik aku t aku tunjuk oke. n LASTLY finally dpt gak aku beli spek yg xde power.haha teringin la sejak tgk ECAH pki beberapa bulan yg lalu.(ijau jugak ye)
ade cm nenek x?? dowg kate nmpk gile cm bdk nerd..siyes?? OMG i like la siot!!haha
nie la spek yg aku beli td alaaa murah nk mmpos je
so xyah tye la aku beli bape n kat ne
merate ade weyhhh ^.^

eh terlupe lak aku ade beli PURSE tok abe terchinta'ik .sbb dulu tgk purse dyer dah bruk n dyer tu mne reti nk tukar..eish22 selekeh gile!!
then td bg ar tau dyer then dyer tye harge bape
PPUNYE LA XDE ADAB"kalau dpt bnd dr owg mne leh tye harge!!"
geram tol tau la dyer nk yg brand2 je ..eyhhh SAKAI la awak nie!!

bye

No comments:

Post a Comment