Monday, July 11, 2011

pujaan hati

boleh x nk mengedik ary nie??
even mmg sebelum nie pown dah gedik tp hary nie lagi lagi dan lagi gedik
boleh kan.
hiiii^.^

lamenye xjmpe "ya habibi"
rindu dowhhh :0 (sambil layan lagu pujaan hati)

hey pujaan hati
apa khabar mu

ku harap kau baik2 saja
pujaan hati
andai kau tahu
ku sgt mencintai drmu

hey pujaan hati
setiap malam aku berdoa kpd sang tuhan

berharap cinta ku menjadi kenyataan
agar ku tenang meniti kehidupan

ya habibi rindu saye x??? (sambil jerit2 agak2 dyer dgr x)
bile kite nk jmpe nie eyk
"oke fine sumpah jelez ngn kowg..dpt jmpe slalu.."
^......^
bile kite nk bwk awak jmpe mak abah kite eyk??
esok nk?? jumla jumlaaaa
mst awak mara kan sbb saye dah slalu jmpe mak ayah awak tp awak xjmpe2 lg parents saye
lum sedia la syg..SOWY OKE :)
bersabar la sayang (haha sumpah geli nk mampus)

baru2 nie aku rase hepy la ngn engkau
nape eyk??pdhl aku rase xde yg berbeza pown
urmm maybe awak dah rajin layan saye kot
dulu engkau asyk bsy je
tp skang tiap kali i need u mst u ade je dgn i
kau tau x..mmg dr dlu nie je aku mnx
aku xpenah minx ape2 ngn kau selain kau ade je ngn aku tiap mase
even kite msg je slalu tp aku hepy la gile!!

hehe :)
sumpah syg kau
jage relationship kite baek2 ye
gadoh ary2 pown kite xkesah yg penting awak still ngn saye
sweet la aku arynie

harap2 apis xterbace la
kalo xcian dyer termuntah2 kang
eh mungkin dyer sedey terharu x???menangis darah kotttt!!!
haha
babai <3ya habibi :)

No comments:

Post a Comment