Monday, July 25, 2011

moody

salam semua
walaupun dlm mood yg xbrape bek arynie je smpi 2post saye buat
haha nmpk x ke gelojohan disitu
sambil layan2 lagu ROLY POLY n tgh cari2 mood nk stdy macro
macro??? owh tidaks dah ar quiz 2 punye ah low markh..aishh saba je lah..tu ar byk men agy hati suh blaja xnk nk gak ikot ckp SETAN tu!!
setan nie mmg la kje nye hasut owg tp kau tu AZYRA jgn ar dgr ckp dyer.buat donno je!!phm x...

so hary ini dan malam ini aku berniat "nawaitu" nk stdy macro mcm gile ..tp xde la gile2 sgt cume owg akan nmpk cm aku stdy gile2 ar pdhl men2 je tu "HIPOKRIT" haha^.^
btw esok lak nk kne siap kan 2 asgnment eish xleh tangguh2 dah nie
sume nk kne submit next weekk
acane???

minggu nie lak ary jumaat sbtu ahad nk kne g umah una lak
ade shooting arab"ade cm artis x??haha

so kowg doa2 kan la sume bnd aku nk wat nie berjalan dgn lancar n laju oke tanpe accident or kne thn ngn polis oke:0
hiiii bye^.^

No comments:

Post a Comment