Sunday, July 24, 2011

meeting


hye assalammualaikum.today frst tyme saye berblogging kat kawasan UITM .nie baru je abis kelas.wahh punye lah menyabo."sabo je lah" btw ape ye tujuan saye bner'beloq' nie saje je nk inform2 psl ary nie
eh nape dgn hary nie ??
hebat sgt ke hary nie??
ke..ade cite HOT !!

yaaa tepat sekali..HOT gile weyh smpi naek myampah aku nk taip
"menggigil je rase tgn nie nk mengutuk owg"
YA ALLAH masuk2 U dah nk kutuk owg tp siyes aku xde niat ..tp kalo pendam pown
boleh nek dendam gak kan
so kowg sile bukak mate luas2 n otak tu tlg kembang2 kan ape pg2 bute nie otak lesu je
dah ready???haaa ape tgu lg tu cpt la!!!

oke2.. 1 2 3 start~~
oke seperti yg kowg "xtau" arynie aku ade MOCK MEETING iaitu slh satu kerja/assgnment kitowg for BUSSINESS COMMUNICATION dah kate pown MOCK so mmg la olok2 kan
oke fine mmg siyes kitowg xcukup ready lg nk wat bnd nie ye la cuti seminggu naek2 cuti je trus dah kne wat
at least bg ar ktowg tyme 2 3 hary lg ke
tp xpe la kan oleh sebb nie pown arahan MADAM kitowg ikutkan aje la..bukan nk kuang aja k tp nk sgt tunjuk aja(xde kene mengena kan)
arghhh!mak pduli ape.
oke so dgn selambenye lah ktowg wat meeting td dah la ktowg group no 1 ha??xleh awal lg ke??sabo je lah.BTW xleh gak nk slh kan MUNIE(die yg cabut undi) aku xslh kan kau tau munie!!
yg aku menyirap gile2 nye kan suppose to be ktowg ade 4 groups tp yg wat hary nie only 3 groups je yg satu lg tu nk postpone
HELLLLLO xpkir owg len ke ha??mmg la kowg pye group members xcukup tp agak2 ar igt kitowg nie ready sgt ke nk wat meeting nie!!
argghhh siyes xde mood gile!! pastu dah dpt post pone ary rabu nk postpone ary laen lak
adushhhhh tension argh ngn u u u u u u u nie!!

tp xpe ah lantak dowg la kan aku pduli ape yg penting group aku mmg confirm dpt NO LAST! haha bangge gile dpt no last."cooll beb"
yg penting nye aku sebagai TREASURER bangge dgn groups member saye!!
yahooo lepas sudah azab meeting n selamat dtg:
REPOT WRITTING
FIRST DRAFT
PRESENTATION CTU
TEST N QUIZ TERCHINTA'IK


^.^ bye

No comments:

Post a Comment