Tuesday, July 19, 2011

laki dan beloq

ape pendapat kowg dengan lelaki yg berblogging
oke maybe kowg penah tengok "blogger boy "kan..siyesly aku mmg xpenah tgk cite tu
tp yg aku tau laki tu suke blogging tol x???
so ape pendapat kowg about laki cmtu

hati dowg lembut ke??
dowg romantik ke??
dowg sweet x agak2???
dowg nie xberahsia ??

bukan ape tau.sblum nie aku mmg xsuke gile bce beloq laki even ade gak laki2 follow beloq aku ,aku lngsung xtgk pown beloq dowg "pndg sebelah mate je"..eee kejam nye ayat aku
tpppppp
sekarang aku dah sedar aku xsepatutnye rase cmtu
sbbb

tadi kan aku terdetik la nk bce beloq sowg mamat nie
ensem???ermmm oke la not bad tp dah ade awek..suwit je weyh aku bce beloq dyer
BTW aku nk wish kat anda hope hubungan anda ngn dyer kekal tau even aku xkenal pown kowg tp siyes ly aku rase kowg awesome..hihi:) melampau ke aku eyk??xkannnnn

oke2 smbung blek..so aku pown bce la beloq dyer..sumpah:
-ayat dyer teratur sgt2
-bahase dyer halus sgt xmacm aku pown
-n care dyer ckp tu aku dpt rase yg dyer nie laki yg hebat(untung la awek dyer)
-aku rase sonok sgt bce beloq dyer sbb story dyer sume dkt je owg sekeliling

eyhh awak !!!AWAK AWESOME LAAA^.^
kalu boleh saye nk je mentioned name awak
tp oleh sbb saye n awak pown xkenal so saye nk jage la hak awak
kot2 la awak nk secret2 ke kan..hiihih^.^

babai

No comments:

Post a Comment