Saturday, July 9, 2011

kawan saye makin awesome :)


kawan??
mungkin sume dah kenal kot mereka2 ini
dowg mmg dah famous ramous sgt kat blog saye nie
dah bape kali ntah saye story psl dowg
xjemu?? hello dowg xpenah wat saye jemu oke
kowg jemu ke??? xkan xkannnnnn:)

hehe
kali ini pye post saye nk story perkembangan dowg yg baru nie
urmm ktowg mmg dah slalu sgt together gether kan
tp kalo nk 2gether2 dlm aktvti mmg ssh skit
sbb kalo kat kolej kitowg ade geng masing2
tp arynie oleh sbb ktowg ade PPKP(kan aku dah mentioned kat post yg sblum nie sile bace oke)
sonok sgt bile dpt 2gther2 (eee bosan la perkataan nie) tkar2 "bersama2" amacam baku x??
oke sonok sgt bile dpt "bersama2" dgn mereka even 1/2 hary je..
mcm2 hapy n depy ktowgsulami..wahhh aku xtau la knpe ngn tatabahasa aku hary nie (mst ckgu2 BM aku bangge gile kalo dyer bce)
aku xtau nape aku hepy sgt bile ngn kowg
aku pown xtau nape aku sng sgt nk share smtnhg secret ngn kowg
aku xtau nape aku hepy gosip psl smbdy ngn kowg (oh lupe kite kan leh bluetooth)
aku xtau nape aku suke sgt jln2 ngn kowg

aku xtau cmne hidup aku kalo xde kowg

kowg rase x mcm ape yg aku rase??
ke aku yg bertepuk sebelah jari (istilah tok kawan haha:()

tp sumpah kowg superb sgt

TEAH cyg jgn jeles oke:)
awak pown 1 of them oke :)

1 comment:

  1. terharu...haha...kna lak mlm ni aku nk touching2 ckit...<3<3<3<3<3 u sgt azyra una echa!!!

    ReplyDelete