Monday, July 4, 2011

geram ,sebel ,

oke fine la entry saye kali ni might be akan ade yang sakit hati
sowy kalo xjage prasaan kowg
tp siyes "aku geram gile kot ngn anda2"

hurmm kowgggg
saye nk ngadu smthng kat kowg nie
sumpah dowh gile geram ar..
ok cmni aw story nye.........................

semalam tyme clas mlm (bel) oke fine la aku ngn ecah je yg pegi
cos aja n una xnk g (still confuse n thinking y dowg xpg)
arghh xkesah lah sbb aku blum ade mood nk skip clas.
so dgn bangge riak sombong aku n ecah g clas..dah smgt dah nie!! then smpai2 je kat klas n mis pown masuk ttbe
"OKE CLASS PASS FRONT YOUR OUTLINE WITH THE FILE"
O.M.G la kawan!!
kitowg mane bwk dowh outline tu..still dalam lappy lagi.
siyes tyme tu cuak gile ttbe je suh anta pdhl kitowg xtau pape..
oke fine la aku igt sume owg pown xtau la outline kne anta arytu kan ..tp sebaliknye
majoriti sume tau "What The Fun " asal kitowg je yg xtau nie??
siyesly my amarah is become more higher.k fine la ktowg mmg dianak itik kan
(amak itik tok wi mandi dalam kolam)
arghh ape la otak nie nyanyi2 pown xbertempat la..oke continue2.
.then mis kate
"eh y ade yg xtau pdhl saye dah post kat FB n ade yg like2,yg like xinform ke???"
haaa yg nie mmg geram sgt2 tau mengelike je keje nye pastu xbgtau kat yg lain ..
k fine la maybe slh aku gak sbb xon FB...
tp xkan tiap mase nk ON FB je mmg xbuat keje la kan.so hope sgt mngerti la kitowg yg xserajin deme yg leh on9 smedang..
n BTW aku nie pown bkn kaye sgt nk beli bodband (amboih statement)

oke tgl kan bende2 mrepek tu..
then aku ngn ecah amek kptusan nk blek blik amek outline
kalo kolej aku nie kat dpn tmpt kuliah nie xde la aku berkire sgt
nie trun naik bukit weyyy
sape xpenat dowh..tp xpe ar sbb bnd nie gile penting so aku ngn ecah redah je
dah ar amek mase lame (aigooo)
hilang sume kesabaran aku..
then hantar..urmmmmmm boleh plak kene REDO(buat semula)
sumpah rase nk hentak2 je kepale tyme tu
OMG!!

gile tension kot bile fkir balik kisah ni..
geram je
aku xkesah la kene REDO sbb mmg salah aku pown kan
tp yg psl xinform tu mmg aku xleh trime langsung MUKTAMAD!


No comments:

Post a Comment