Thursday, July 28, 2011

berkorban

untung la dpt smbut puase dgn family,lg2 bile class slase pg "postpone" lak kan mmg la sedap .aishh tp malang nye xberbau aku xmcm kowg.uihh JELES :( tp xpe la demi stdy aku snggup even bnd nie xmcm stdy tp bnde nie ade MARK ok.penting tuuuu^.^

mst kowg ade yg dah smpi umah kan.tgk aku setia je menemani bilik terchenta'ik nie walaupun dlm 1 2 jam t aku juga akan pulang ...but but butttt bukan pulang ke rumah oke tp pulang ke RUMAH HUSNA

eish rase segan lak nk p umah dyer dah bape kali yek ????urmm 2 3 kali gak la kan walaupun aku nie xde la pemalu sgt tp kalau bab2 menumpang tertumpang ni mmg AGAK malu laa:)

kenape p umah una?? y xblek umh sendri je??
cannot la dear cos aku ade assgnment yg perlu disiap kan
apakah itu??
tujuan yg paling utama is ' VIDEO ARAB" aishh camne la agak nye kan.mau berbelit gak la kan lidah aku nie.biase la lidah owg MELAYU nk ckp ARAB .msti pelik bebeno bunyi nye arghh yg penting USTAD phm.phm keh??
acctly aku excited gile nk "SHOOTING" amboih statement xleh glamour lg ke??haha:) rase cm sonok lak nk blakon ye la ktowg yg pndai ckp arab HAJAR je so yg lg 3 (una ecah aku) mmg xtau la ape jd kang sebut laen makne laen haha^.^mst kelakar gile kan
haha^.^

then kalo best aku post kat blog k tp kalo xpost2 tu mknenye mmg hancus lebus terburai la oke.

urmmm btw ape cer bola mlm nie??sokong sape???haaa singapore?? BARUA nye!!!!
hehe gud luck tok MALAYSIA tercyg oke
CHAYOK2!!

No comments:

Post a Comment