Sunday, July 31, 2011

awal nye


ape yg awal nye cyg oi!!!
awal nye puase???ehh rasenye yg tu lah lg bagus..soo???
sbnrnye..AWALNYE SMBUT BESDAY HUSNA
haha^.^

bru je abis celebrate nie..uishh penatnye:) (pdhl xwat pape pown selain makan makan dan makan)sebenrnye besday beliau JUMAAT nie tp disebab kan sebab2 yg tertentu ktowg celebrate je lah arynie.dgn mengambil kesempatan bila mana (tgk ayt aku da bgus kan) HAJAR kuar a.k.a MEETING .dgnn sape eyk??haaaa itu yg kite kene tau tu..oke2 smbung:

so td ptg suruh aja belikan kek .rancgan nye nk celebrate pkul 12 sempena BULAN 8 and BULAN RAMADHAN..tp td ttbe una dah mcm nk tdo mengelabah gak ar ktowg nk tukar plan so buat2 la hajar p toilet a.k.a amek kek kat peti ais then """"""TADA"""""

happy besday to you
happy besday to you
happy besday to husna
happy besday to you

yg pelik nye HUSNA xprasan lgsung ape yg kite plan..aishh mmg LAMPI tol la una nie
eee sabo je la
ermmm dap nye dap nye ~~~

btw: HUSNA happy advance day.wish u happy sllu n gud luck 4evrythng ^.^

No comments:

Post a Comment