Thursday, June 23, 2011

sayang husna!!

hai u olls :)
lame tol xberblogging nie
biase la bsy sgt kan
btw post kali nie mmg sye khas kan utk insan tersayang
cewahhh ayat xleh bla kan
insan yg di maksud kan itu ialah HUSNA MOHD SAINI
acttly dah lame dah saye nk post bende nie
tp baru hary nie ade rezeki nk menaip kan
frst ly saye nk ucapkan smtnhg tok husna
leh kan ..oke jap tau :) kowg bace je lah oke even xde kne mgene ngn kowg
hihi^.^

HUSNA!!!
thanks sgt2 sbb bg kite bende tu
siyes aku xcaye aku leh dpt bnd tu n dr kau lak tu
rase terharu maru sgt dowh
aku mmg tringin sgt bende2 cmtu
hurm sumpah SYG kau lebih la!!
ckup lah kot speech aku tok kau kan una :)

hiiiii malu la plak:)
kowg nk tau x ape bende nye??
alaaa nk laaaaaa....pliZZZZZZZ :)
hehe thankshaaa nie la bende nye
comey kan..saye xkesah la brg ape pown yg owg bg tp kalo ade gmbr kerokero nie mmg mcm owg gile la jawab nye
sumpah "te-anjat boboi" bile una ckp dyer beli kan kero2 tok aku
ARGGGHHH SEMPUTTTT~~~
haha

thanks baget :)

No comments:

Post a Comment