Saturday, June 11, 2011

sabar k syg :)

hidup xselalu nye happy
tol x syg??
walaupun kite minx hidup kite happy mcm owg laen
still kalo Allah kate cmtu so cmtu la hidup kite

kite as human
perlu sabar n tabah je dlm hidup

tp boleh ke aku setabah korg??
boleh ke aku sesabar korg??

mungkin aku kne blaja lg cara nk sabar hidup dlm dunia yg penuh dgn ragam manusia dan pelbagai cobaan yg bkl kite tempuh
betol kan syg??
tiap kali after solat aku doa supaya Allah beri kan aku kesabaran dan ketabahan yg sgt kuat nk tempuh segala nye
belum cukup lg agak nye??
hati aku nie mudah sgt tersentuh walau hanya dgn keperlian
sgt simple kan?? tp knp wahai hati ??

niat aku mmg nk brubah so jgn lah hancur kan harapan aku tu please>>>>>
kowg xnk xpe !! tp aku nk sgt!!
mungkin aku leh gelak2 n senyum tp xsmstinye hati aku nie kebal n keras cm batu even kite cmpk batu tu kat mane2 pown still mcm tu lg
" hati aku x mcm tu "

saat2 cmni la aku tersgt memerlukan seorg shbt yg boleh dgr sume nie
tp aku pown xpasti siape dyer??
boleh ke kowg terima cerita merepek aku nie??
boleh ke kowg keep as secret??
"aku xpasti"

mungkin aku perlu cite kat hati aku je kot
mungkin itu lebih baek kan syg <3

No comments:

Post a Comment