Friday, June 3, 2011

part 3




part 3
sepatutnye saye harus berase suke muke kan sbb "kau skang dah besar""kau dah nk habis dip""kau leh kawen" haha ^.^ besar nye cite2 kau!!
oke wat eva lah tu kan cite2 aku so jgn "sibok bdn"(bsy body)

oke msuk nie dah smggu aku lalui alam sem3 ..urmm nk kate hebat tu cm nipu sgt la kan.oke aku ngaku "mmg tension" hello!! nie baru mggu pertama aku dah rase cmnie aigooooooooo cmne lg 13 mggu??? boleh ke??
YEAHHHH AZYRA MST BOLEH PUNYE!!

masuk2 je dah ade assignment blambak kalo date submit lmbt lg leh thn nie mggu nie bg mggu dpt submit..mmg gile la otak aku nie kan
oke asgment tu xpe lg la sbb buat in group n aku pown dpt group yg gile supporting n hardwoking so mmg gempak la kan kowg nie TERBAEK la giles:)
yg xleh thn nye subject dis sem YA RABBI ..Tuhan je la yg tau ape otak aku rase ..cian otak aku bertungkus lumus bergoncang2 n ber lari2 pecut kat kepale nie nk memaham kan aku yg sememang nye xphm ape yg beliau2 aja.

BEL311
start2 kelas je MISS dah ckp yg subject nie sgt tuf dr 2 sem yg lepas
dgn kene buat THESIS lg .ape kemende nye thesis nie weyy "tlg ar phm"
outline???
first draft??
final draft??
oke fine mmg aku hebat sgt bende2 cmnie
aigoo :)

ECO211
oh my darling eco!!! tp itu sem lepas pye cite oke..sem nie???urmm tgk lah dulu cmne oke.
OMO!! rindu lak kat KHAIZIE "ha!!! kowg jgn nk menganjing aku sgt oke"nie ikhlas sgt xde kne mgene dgn kakak kesygn or wat eva.siyes aku mmg mengharap gile beliau aja eco dis sem sbb aku mmg dah ditakdir kan tok lebih phm beliau aja agak nye kan??bkn nk kate aku xoke n xphm ngn miss dis sem tp agak susah la nk follow cre dyer aja sbb kalo mis khaizie dyer akan phm kan kite kat class tu tp kalo beliau yg skng nie dyer suh kite phm kan kat blik then next class baru dyer aja then dyer nk tye2 lak..adoyaii mmg la otak aku nie senang sgt nk phm sume bende kan..arghhh :( tp hopely aku leh follow dyer..aminn~~~

MGT269
aigoo gile sonok subject nie sbb mis yg hebat aja (mis hawa) nape hebat?? sbb igt x dulu sem 1 aku ade amek subject MGT bape ntah..aku dpt B je kot tyme tu sbb mmg aku xphm lgsung ape mis tu aja.then last sem aku amek MKT234 n yg profitnye MIS HAWA gak yg aja n even carry mark aku antare yg lowest tp result aku ALHAMDULILLAH A-..gile xsangke kot.n aku suke sgt cre dyer aja ,dyer akan aja smpi kite phm n yg penting dyer xsuke aja based on teks book so dyer akan ringkas kan seringkas mungkin n kitowg akan wat note.urmm INSYALLAH dis sem pown result aku leh cmtu gak ^.^

BAB101
ha nie lg 1 masalah yg tertimbul2 je haha bile la nk mendap kan:) nie subject ARAB .oke fine dis sem aku amek ARAB dgn terpakse haha :) jht nye mulut aku nie..elok la tu amek arab "dekat2 kan la dr tu kat ALLAH" arab nie kan bhse mulia "bhse al-quran n bhsa al-jannah" urmm xpe2 saye try ubah mind saye oke.tp yg tension nye kan aku nie mmg sepatah haram xtau bhse arab ttbe ustad tu leh ckp "kat klas ful in arab" OMG xke gile cmtu..haaaaaaaah

CTU241
oke subject nie sempoi je .n happening je sbb frst tyme ktowg dpt ustaz lg2 dyer pown mcm bukan ustad cm lectrer biase je la kan .n 1 more thing beliau nie actly aja TESL so mmg la dyer speaking je kat class kan ..wauu CTU speaking??
haha gempak x??? ^.^

QMT181
aku harap subject nie antara subject yg aku leh skor..amin~~~ sbb subject nie byk kire2 kan so hope sgt2 la aku leh carry..n lectrer nye pown oke r not bad. :)

aigoooooo~~~ penat nye la membebel ..lenguh dah tgn nie duk potpet2.xpe ah saye nk bla dah nie.urmm thanks la sbb sudi dgr celoteh sye malam2 yg xseberape mlm lg nie.n hope esok akn jd hary yg sonok tok aku n kowg juge oke:)
babai^.^

No comments:

Post a Comment