Monday, June 27, 2011

BFF

dah stahun lbh ckit saye menetap kat lendu nie
urmm macam pahit getir dah saye lalui
KOWG ADE???
haha:)
dan macam2 ragam manusia saye dah jumpe
dan macam loghat saye dah blaja
dan macam2 bahase saye tau
dan hanya 3shabat ug bertakhta di hati :)
sumpah seranah syg kamu kamu dan kamu
antaranya:
kuang aja eyk kuang aja eyk
haaaa ce teke nie ayat sape???husna mohd saini name beliau
comel?? harusla ..tgk la kawan sape kan
haha..wat eva :)
ayat kat ats td tu la ayat beliau
mule2 beta pown xpasti mane beliau dpt ayt tu ngope2nye dr kumpulan JAMBU
OMG!! xkuase MAK..
btw beliau nie seowg yg ciut miut je
sume bende dyer wat cm pelik je di mate beta
nk kate lurus?? mcm x je tp blur??? urmm MUNGKIN YE
beliau tgl di MELAKE saje "air pak abas"
single?? itu beta xbape nk pasti
kalo berkenan sile la add beliau kat FB beliau (husna mohd saini)


shu shu shu (bunyi2 suruh owg senyap)
agak2 kowg leh agak x sape owg nye??
beliau lah owg nye
siti nor hajar hamid diberi name
beliau pown comel kan..1 bende je beta pelik
tiap kali kat kelas kalo beta "shu shu " owg xde sape pown dgr tp kalau beliau yg "shu shu" pasti sume dgr..nk kate suare beta plan eishh xmungkin ah..
btw: beliau kan bekas pengawas ..patut ar kan..
dan masih xterlambat kot kalo beta nk wish "HAPPY BIRTHDAY "
beliau tgl d N.9
status beliau maybe single "maybe la" beta pown xbape nk pasti yg beta pasti kalo beliau dah cinte tu cinte bebona la tu bak kate owg nogori :)


next!!
ekau jgn nk membongak!!last but not least
name beliau siti aisha hashim
beliau tgl kat n.9 juge
so mmg sekepale la ngn aja..eish kalo dah berborak ssh na nk benti
n 1 more thing beliau nie sgt kepoh kecoh owg nye
beliau kalo berborak xsah kalo suara xsmpi 1kilo mter
haha:) n 1 more thing beliau nie kalo dah jejak kaki kat umah mmg pyah tol ar nk contact rase mcm bile tiap kai blek je beliau tgl enset kat bilik
amboi statement!!
haha:)


haaa..itu la kawan2 beta kat istana lendu nie
beliau3 nie mmg hebat dan superb sgt
kenape??
urmm secret la nnt kalian colek beliau3 dr beta
habis beta nk bermain dgn siapa!!
ayat diraja:)

haha
hey kawan2 dah setahun kan kite kawan
harap2 lps nie kite akan dgr ayat
"hey kawan dah 10/20/30 n infiniti kan kite kawan "

1 comment: