Tuesday, May 24, 2011

result part 2

kadang2 ape yg kite nak xsemestinye kite akan dpt
kerana manusia hanya mampu merancang tp yg menentu kan pasti nye Allah s.w.t
jd saye sebagai manusia yg tinggal di muka bumi nie terlalu tinggi cita2
dan semuanye xseperti yg saye harap kan
tp saye still nk bersyukur sgt2 kat-NYA sbb izin kan saye dpt yg sekurang2 nye
thnks <3 <3 <3


haha^.^ saye dah pndai edit la!!sukenye
oke nie la result tok part 2 saye
urmm xhebat mcm anda kan.tp Alhamdullilah cite2 saye nk dpt dekan kali nie berhasil.and thanks tok kawan2 yg slalu tlg saye dlm susah mau pown senang.bukan senang nk cari kawan cm kowg.

expecially tok MIA (my roomate): "Mia berhasil gak kite tido ramai2 kat lantai then blaja MKT smpai tdo kan..aku siyes xespect MKT aku leh A sbb aku low sgt membace haha^.^"

n tok kawan2 keyli saye: "aku hope kowg puas hati ngn result kowg sbb aku tgk kowg dah usaha sebaik mungkin kan..so xmo sedey2 n next sem kite same2 try lg hebat oke"

utk MUNIE: "jgn nk ckp thanks sgt la sbb aja kamu costing n eco sbb saye just tlg ape yg mampu n awak yg usaha .btw tahniah <3"


p/s: ABAH!!! adek dpt DL ..urmm tercapai gak cite2 abah kan!! hehe next sem adek akan try kekal kan tau :)

No comments:

Post a Comment