Tuesday, May 24, 2011

guling2



haha^.^
apis weyyy sumpah nape ko leh wat lawak tgh2 mlm (semalam)
ya rabbi penat saye terguling2 kat atas katil smpi nk jatuh2 dah
padahal saye rase bnd tu xlawak pown
just xpnh2 anda ckp cmtu
dah la tyme tu saye ngh gile focus tgk cite KOREA smpi kan msg anda pown saye xbalas
then ttbe anda ckp cmtu
tros xjd nk tgk cite tu dah ^....................^

oke
semalam sedang saye khusyuk yg terlampau tgk cite korea
dr ptg smpi ke tgh mlm duk tgk tu je
smbil2 tu ade la gak msg apis kan
tp kalo dah khusyuk melampau nie kompom2 la bls kemain lambat lg kan
so dr ptg tu tiap kali dyer tye " ngah watpe tu??"..."tgk cite korea"

dlm kul 7 lbh tu dyer tye lg "cyg wat pe tu???"....."eeee toksah tye lg la jwpn still same la"...."tgk cite korea??"...."iyola"(then tros mls nk lyn ) ckp kat dyer nk mandi lah smyg lah pastu nk mkn then nk tlg mak wat kje la padahal lps smyg tnpe mandi tros smbung tgk cite korea..haahaha^..^

then last skali dyer tye
"cyg weyyy..watpe tu???"......"arghhhhhhhhhhhhhhhhh!! nie nk ngamuk nie."....."haha^.^ tgk korea lg ke??"....."yup" ....."ya Allah cyg bawak2 mngucap laaaa..dr ptg xbenti2 nie.."

haaa..ayat nie la yg buat saye terguling mcm nk mati(haaa sptutnye tyme tu la saye kne mgucap kan) YA Rabbi..xtahan laa..

oke oleh sbb dyer terlalu bosan cos saye yg malas dah nk lyn dyer yg makin lame makin gile.bek tgk korea dr lyn gile dyer tu..
RUPE-RUPENYE dyer ON9!!!!!
omo omo omo omo haw dare u 're not tell me
(sigh) nie nk majuk nie so dgn buat muke xmalu nye saye sape dyer kat IM (ello nk malu asal HE MY MAN)

ha 1 more things dyer nie kuat stalker saye rupenye
ade je yg dyer tye2..laki nie sape laki tu sape
ape bnd ar dyer nie
(jelez xberagak tol)
^.^

No comments:

Post a Comment