Friday, May 20, 2011

geram~~



saje nk cite ape mood saye hary nie
frst mood saye skng nie is sleepy nk mampos oke.YA ALLAH smlm lmbt gile kot tdo aishh xpnh2 eh bukan xpnh la tp jrg sekali la taun nie saye tdo selewat smlm
helllo!! saye xon9 pown k smlm..tp smlm uihhh (btw kowg phm x gmbr tu mnunjuk kan saye watpe smlm???) actlly pnt cari gmbr tp xjumpe2 la so ini pown jd la k.actlly gmbr nie nk tunjuk yg smlm saye tdo lmbt sbb bdn saye gatal (boleh la kan) pdhl smlm saye ust mkn MCD je..ee tension tol ar kalo alahan nie..rase cm nk ptng2 je bdn nie.

xhabis lg ngn tu ade lak owg gile call tgh2 mlm tu.aishh dah ar hati ngh panas nie dyer lak leh call.aigoooo ~~~tp xpe ar skurang2 nye ade la owg nk tman saye kan "syg engkau la kecik" hiiii<3 <3 <3 gayut smpi la ttdo.sape yg tdo pown saye xtau..DYER KOT!

ooke fine tu yg happy je kan.actlly dr smlm agy saye berbulu gile ngn budak sekor nie
hello!! aku nie lg tue dr engkau ok xleh ke ko hormat aku ckit eh bkn ckit la BYK!!! dah ar ckp kuang aja nk mampos ee xphm tol aku..kat skolah xblaja je..sabor je laa rase nk bg..HAAA!! AMEK KAU!!hahahaha PDN MUKE

No comments:

Post a Comment