Tuesday, May 3, 2011

emooo

heart clip art
pg2 cmnie otak pasti nye sgt segar
mcm2 boleh saye tuliskan
oke smlm ade seseorg yg pernah rapat dgn saye tye

beliau:"ape kesilapan beliau yg lalu mnybbkan kami xbgitu lg?"
saye:kenape ttbe nk tye??
beliau:sbb beliau nk jd yg lebh baek kali ini

ye saye tau awak sudah ade yg pye tp perlu ke saye bg tau perkre yg sbnrnye kat awak.tp mlng nye saye xbg tau ..yy???? AZYRA!!!
oke proceed_____

beliau:plisssss...boleh kan??
saye: urm boleh je..actully awak xde wat slh ape2pown tp mse tu awak mmg dah slh plih owg.awk phm kan????
beliau: xphm??
saye: eeee..that tyme saye gf owg.n awak tau ..tp awak still nk cple.bnd nie xbtol kan??
beliau: owhhh..urm oke.thanks n sowy ganggu

then beliau trus hlng.hurmm saye tau awk syg sgt kat gf awk skng n saye doakan awak happy lah dgn dyer oke.n slh silap saye n apis kat awak pliss forget it n maafkan oke
^.^
heeeeeeeeeee
n saye hrp awk jgn contact saye even kat FB sbb saye xnk gf awk slh phm n saye knal sgt awek awk n dyer sgt2 lah baek so pliss TC of her:)

No comments:

Post a Comment