Wednesday, May 11, 2011

de day ^.^

(kalo bergadoh dgn BF n kite jln2 sumpah rse cm single kan..wahhhh best gile!!)
hiiiiii^.^ motiff je
hari ini hari paling indah buat saye
kenape???
haaa jap saye nk cite ^.^

oke pg2 lagi dah bgun sbb nk prgi ke 1 tmpt..oleh sbb abh pown nk g KL so alang2 la abh anta adek kat stesen KTM KEPONG..lg pown saye tau abh mst xbrani nk kasi adek jln sowg2 kan..hihihih^.^kalo kat kepong at least ade ECAH so leh la caye skit kan..oke frstly sowy kat ecah sbb kene tgu lame..sbb saye terbgun lmbt la pdhl alarm dah bunyi kot~~~~oke2 so dlm kul 9 cmtu la saye smpi kat kepong then smpai2 je dah nmpk ecah tercongok kat luar tu (cm nk
mara je) rupe2nye dyer ngah pkir nk bli tiket cmne?? sbb tket yg ke SLIM RIVER kul 1 lbh..heyyy!!! bape lame lak ktowg nk tgu XNAK XNAK!!!...so ktowg amek kptusan amek tket ke
RAWANG.

smpai2 je kat RAWANG kne amek bas..ecah ckp "xpe2 aku igt lg ..tp dah berabad sgt tkot dah ilng lak bas2 kat situ" haha comey je..then dgn smgt nye ktowg jln nk amek bas la kan..ttbe xde pown bas metrobus( bas yg akan ke TM) adoyaiii cmne nieh?? so dgn muke tbal nye ecah g tye kat abg yg jual buah kot??xpasan la plak saye ..then abg tu ckp kne g kat MYDIN..so ktowg pown mencecet la cr MYDIN tu..tp btg idung si mydin tu lgsung xnmpk..ape ke da hal la abg tu!!! slh information!!!haha tp ktowg still jmpe bas (eish bkn kat MYDIN la abg cyg oiiii)

lbh kurng kul 12 kot ktowg smpi kat tanjung malim (TM)..ketu buntut saye..lame sgt duk dlm bas..biase la skng nie mane nk lyn bas dah.."saye lyn kete aje" haha^.^....then tgu COMBI ..lps cmbi smpi ktowg trus grak g SLIM RIVER..cian ZIHA kne tgu lame ..sowy darling biase la kami
kan owg jauh :)

smpi je kat SLIM dah nmpk ziha dah terlentok..urmm lame sgt kot dyer tgu ktowg..cian cian cian..after tht ktowg g mkn dulu sbb kalo nk g tyme tu pown rasenye opis xbukak pown sbb tyme lunch kot..saye pown membantai NASIK LEMAK N MILO AIS "lapo nyah!!"..agak2 pkul 2 ktowg grak g teknik la kan..uiii nyah penat kot..rase cm kat padg pasir..OMG!!!!xsanggup
nyah..TP ktowg kuat kan usha jln gak even cm dah nk tercbut tulang2 bdn nie.ee sabo jela.dah la masuk kne pkai pas pelawat "eh lupe lak ktowg kan VVVVIP" after amek sijil dgn sepantas kilat ktowg pecut keluar..takot nk jmpe ckgu yela ktowg nie bkan mebangge kan sgt pown(xpe kan sekali skale mrendah dr)tyme nk blek lak ade story lawak lak happen..nk tau ape..yela ktowg kan sumaph dah pnt gile nk jln so ktowg stop kat bwh pokok ape ntah smbil berharap ade la kete yg sudi nk tumpang kan ktowg.tp yg hadooo..xpe2 kite tgu lg oke TTBE ade 1 kete nie nk lalu tau then AUTOMATIC SAYE BUAT GAYE NK PENGSAN N ZIHA BUAT GAYE MENGODA..sbnrnye ktowg jsut nk wat lawak tau xtau lak kete tu tol2 benti kat ktowg..uncle tu nk tumpang kan ktowg!!!! kitowg oke je la kan tp cm was2 la gak tkot pape hal lak kang.tp siyes uncle tu baek gile "alhamdulillah "sume oke2 je..thanks UNCLE!! dyer anta ktowg kat stesen bas slim..so ktowg grak g TM la kan


so kat TM tu laju je duet si ZIHA tu melabor..haha ^.^ sowy ZIHA :)
then ktowg g mkn KFC ~~~

farewell~~~
babai ZIHA/COMBI lenkali kite jumpe lagi

ini ecah yg teman saye sepanjang prjlnn hari ni^.^
thanks dear

ini pulak ezza atau lbh glamour sbgi COMBI
dyer mkin chanteks kan ^.^




dan yg bwh nie lak ZIHA..eee xbrubah2 lak ini budaks
ceng gitu la dier

No comments:

Post a Comment