Wednesday, May 25, 2011

de boys i hate!!


bg saye setiap prempuan mst memerlukan lelaki kan
xlengkap hidup prempuan tanpa lelaki
tp as islam kite kne la tau batas2 nye kan
xsalah nk berkaple ke scnadel mendle ke selagi kite xbuat ape2 yg melampau batas i think it's oke kot ^.^

actlly bukan nie yg saye nk cite tp seperti tjuk entry saye kali nie
saye saje nk gtau laki2 jenis ape yg pling saye myampah dan betol2 happen kat saye
bukan ape tau bende nie dah jd 2 kali dan saye rase sgt2 menyampah dah "tepape la "
ewwww geram gile

  • saye pling xsuke laki yg bile dah clash then dyer kaple ngn kawan si awek nie plak..bukan ape tau tp xtau ar saye rase dowg nie cm desprte sgt ..arghhh wat eve lah

  • saye juge xsuke laki yg urmmm...cmne nk ckp yek??same cm desprte laaa..contohnye oke ktowg dah clash agak lame tp still contact2 chating2 kan tp 1 day dyer tau yg si awek nie tgh gado ngn pakwe dyer then dyer amek kesempatan konon nye nk minx kaple blek la ngn dyer.hello bg saye CLASH IS CLASH OKE!! then ble xdpt dyer g cari member2 si awek tu gak..kowg xrase ke laki jenis nie desprte sgt nk kapel??hello wat the H!!!!

  • lastly saye mmg pantang sgt ngn laki yg minx kapel even awek tu dah ade BF n dyer tau lak tu!! aishhhh ( pernah jd kat saye dan saye mnyesal sgt sbb semudah tu leh trima )yg penting from now saye xnk mudah percaye lagi !!
yes!!chayok2 azyra

No comments:

Post a Comment