Tuesday, May 3, 2011

confius

Graphics
kadang2 saye confius nape ade owg yg leh aib kan owg dlm FB even mara sekali pown kite as ISLAM kan dah diajar jgn mengaib kan owg even mmg kite skit jati dgn owg tu.ape tah lg anda tu ssowg yg sgt dikenali ..yeee saye tau saye xde hak nk aja anda sbb anda lbh dewase n lbh berpndidikan dr saye.tp statement anda sgt buat saye conpius..bukan ape tau? cube byg kan kalo family anda sndri di aib kan ..dlm FB lak tu???OMG saye xdpt byg kan la kalo family pade owg yg anda aib tu bace statement anda.ok fine!! mmg saye xde hak.btw plizz la pkir owg sekeliling anda .

hurmm smetimes saye pkir gak perlu ke saye update blog psl ni.tp ble pkir2 saye bukan nk aib beliau pown so wat??? suke hati saye la kan. n u alls nk tau beliau siap tulis full name owg tu tau x
YA ALLAH ape nk jd nie..kdg2 saye confius sape yg slh ..ye mmg betol kalo kte derhaka kat "beliau" kite dose tp x ke sptutnye "beliau" perlu memaafkan owg tersebut sbb ini penting dlm hidup dyer.sbb saye ade blaja kalo kite derhaka kat ibu bapa,guru n owg2 tua :nescaya hidup xaman:jd beliau jgn la buat cmni kat dyer.."kesian beliau"

n maybe dyer pown slh kot sbb buat beliau sakit hati..jd cepat2 la minx ampun dr beliau .awak jgn takot kalo kite dah minx maaf tp beliau still xmaaf kan itu masalah beliau dgn "YG ATAS" tp saye sure beliauakan maaf kan awak oke
^.^
cool je

No comments:

Post a Comment