Thursday, May 19, 2011

baby la aku nie

frst of all ..tjuk tu sgt2 dituju kan utk saye
kenape saye??
sbb mmg saye.
kenape bkn kowg??
mustahil lah kowg

arghh wat eva lah kan

actlly otak saye tgh
serabut mabut
haru biru
gile geli
tension mension
dan sebagainye lah

oke fine yeee mmg ary nie hary yg pling happy sbb dapt kuar ngn member
btw biar lah saye cite yg heppy2 dulu oke
oke ary nie saye,syira,amira24,amira17,anis,farahanis n kawan mira17..ktowg pegi sunway pyramid..itu je la yg ktowg mampu haha pokai bai pokaiii..
matlamat utama ktowg nk tgk NUR KASIH..mule2 tyme smpi e kat dpn panggung tu
YA ALLAH bapak ramai la gile!! heyy saye igt hary nie xla seramai ini sbb ary nie bukan cuti pown.tp dgn sikap kesabaran yg tertanam subur indah kat kawan2 saye tu dpt juga ktowg beli tiket n yg pling awal lak tu..haha actlly xramai pown yg tgk NUR KASIH maybe sbb td pown yg ramai nye owg cine je (mustahil la owg cine nk tgk NUR KASIH kan) mane pegi nye owg2 melayu nie..ooooo keje eyk..ok2 xpe ary sbtu t sile lah pegi oke
sbb cite nie sumpah great oke.urmm mmg la kdg2 tu cm bosan tau tp sedey2 la gak cume maybe xsprt yg kowg espect sgt..so jgn nk mengharap sgt la cite nie best sbb t kowg akan kecewa.tp sumpah saye ckp cite nie siyes UNIC sgt2..kenape??? haaaa g tgk sendri oke <3

after tgk itu muvie ktowg g mkn MCD..hello ini lah setelah sekian lame saye xpegi finally dpt gak pegi.urmm care nk order pown xtau dah.pakat maen ikot je si SYIRAH tu.arghh sumpah byk gile dgn air besar gedabak,aiskrim,kentang dyer yg sgt2 lah masin ok fine kentang tu mmg aku xkesah la kan..btw sumpah nape masin sgt???xsbaek la cmtu xelok tok kesihatan tau!! igt pesan mak nie

oke after pkir pkir dan pkir
saye syira fara n mira set nk blek malam konon nye xnk bersesak2 dlm KTM tu la
so sampai kesudah ktowg pusing2 sunway tu
urmm nk cr tmpt je dah bape jam
parah2
so ktowg g lepak kat surau.haaaa tang nie la kecuaian saye melande
oleh sbb surau tu terlalu lalu lah kecik so dgn bangge nye nk cpt2 la kuar kan
tnpe saye sedar rupe2nye beg make up saye trtgl..urmm dah smpi umah baru prasan
dah la saye syg sgt kat bedak tu!!! OMO OMO OMO OMo kalo dkt boleh la saye pth blek amek nie urmmm xpe lah HALAL kan je lah kan ,,hiiiiiiiiiiiiiii

oke kan td saye ckp yg ktowg blek lmbt sbb xnk sesak2 kat KTM kan
arghhh hampehh..even ktowg nek dln kul 7 smthng pown penuh nk mampos
haha sumpah xleh lupe
dah la xde oksigen..air cond lg la xdpt..eee sabor je la kan

hehe tamat la kot

No comments:

Post a Comment