Tuesday, April 5, 2011

student2


nape mood beliau xbegitu baek tiap kali class pagi??
nape mara owg len kami yg kene??
nape xaprciate kami yg attend class??
nape essay kami kne reject??

hurmm pagi2 lg dah kne mara..tension ar cmne
rasenye week2 yg len pown cmni asal class pagi je mood belliau xoke :(
dah la essay kne reject.perghh reject bulat2 plak tu
saye xtau pown beliau nk sprt mane yg di ajar sbb beliau kate just cari kat internet then print next class anta
haaaa begitu sebulat2 lah saye buat
nmpk!! saye ikot ckp kan2

eee sabo je la^.^
saye xtau ape yg buat beliau begitu xde mood kat class
tp td beliau ade bgtau yg class kami nie slalu ramai sgt xdtg
n beliau kan slalu bg men sign je kan tp harytu beliau lupe nk suh sign yg lepas2 pnye n beliau sudah pown bg attndce kat HEA
so ade la bebprpe budak yg akn kene paggil
just wait n see!!!

saye bkn ape tau tp siyes dowg sume cm dah pijak kepale beliau
sbb slme nie kan kalo xdtg beliau akan suh sign je
so tgk ape jd skang!!
makin ramai kan xdtg..hmm xtau la weyh cmne kowg leh terpkir nk skip class
sbb bg saye ,saye mmg xsuke skip class mmg la smtines kite rase mls sgt nk g class kan tp kite kan still student ,kalo xnk g class bek benti je stdy duk je umah sbb kalo nk keje pown xleh gak kalo asyik skip
(sentap x ayat saye)
nk bako?? bako je laaaa.:0

urmm mmndngkan final nk dkt pliss la dtg clas even subject tu dah abis syllbus
tp pkir la kowg dah pndai sgt ke..
yeee saye tau saye nie xpandai
saye ckp nie pown utk saye la..kowg xtkot ke kalo lecturer ckp bukan2
"mulut seorang pendidik nie masin tau same mcm mulut ibu"
kowg xtkot ke bile mis MKT ckp yg sllu sgt xdtg nie jgn arap nk dpt A
kowg xtkot ke????
so pkir2 la k jgn pkir nk enjoy je"kite nie student so kowg kne tau tggungjwb kowg as stdent"




p/s: sumpah saye xde niat nk skit kan aty sape2 ^.^

No comments:

Post a Comment