Sunday, April 3, 2011

saye admire anda


awak
saye slalu tgk awak dr jauh
saye suke la tgk awak
sowy la kalo awak ade awek
saye xnk rampas awak dr sesape pown tp saye suke tgk muke awak
mcm comel je
-messy2 yg cute n muke awak mcm korea la-

saye mule suke tgk awak dis sem sbb last sem siyes saye xnmpk pown awak
hurmm awak pown bomba kan
awak g camping kan
sorry saye slalu tgk awak tp rasenye awak xpenah prasan pon sbb saye nie xfamous mcm owg len n cantik jauh sekali kan
nsib baek kite xsame kumpulan tyme kamping kalo x mst saye tersipu2 malu cm gedik nk mampos lak nnt
ensem la awak pkai bju warne merah dah la awak tu putih..auwwww sweet sgt tau

saye tringin la nk ckp2 ngn awak sbb saye rase awak nie cm peramah tp kadang2 saye tgk awak nie cm pemalu la plak

eh!!
awak fakulti ape eyk?? tp yg pasti awak dak BM sbb time g camping awak trip yg malam
same la mcm saye "test acc awak oke???'
saye teringin nk kawan ngn awak
urmm boleh x awak stat dulu(berangan nie)
janji saye nk kawan je ngn awak xnk lebih pown dont worry tau

^.^
saye like awak

No comments:

Post a Comment