Monday, April 11, 2011

mimpi


aja!!! aja mst bace nie
kite nk cite psl mimpi kite td tyme tdo after solat subuh
best ja!!!

kite cite eyk:
oke mcm nie kite mimpi sowg laki ni tau ..romantik nk mampos ar cialll
tp xnmpk ar muke dyer an.
biase ar mimpi mst ar tunggang tebalik an
stat2 mimpi je family aku ngn family laki tu nk g bercuti xtau ar kat ne an
mule2 masuk hotel packing2 barang then
ttbe je
aku ,laki tu n adek bradik n sdare mare (pelik mane dtg ntah sdare)
ktowg g mandi water park
ttb ekan ade waterpark kat otel (hebat2)
tyme mandi tu aku asyk melekat je la kan kat laki tu (urmm maybe ktowg kapel kot)
mcm2 game ktowg main tp satu pown aku xigt:(
pastu bile sume dah penat ttbe dak2 yg len tu bace buku n aku g baring kat katil tepi water park tu aw

bape minit lps aku bring tu aku nmpk "dat boy" dah siap2 nk blek ar kan
aku pandng je die(die igt aku tdo)aku igt dyer nk trus bla aw rupe2nye dyer dtg kat aku n kejut aku bgun then suh siap2 nk blek
"awwww romantik nyah!!!!"
haha^.^

then malam tu lak ktowg 2family g jlan2 kat mcm "jonker walk" uish ramabng mate
even dlm mimpi pown aku rambang mate "nmpk sgt shopaholic aku nie"
wat eve:0
pastu aku benti la kat satu tmpt nie dyer jual make up aw
yg laki tu g mane ntah
aku igt dyer dah ilng kat mane2 tgk2 ade je kat sblah aku
aku nk beli krim ape ntah tp dyer xbagi dyer kate barng murah nie xelok rosak muke kang
aku mara la" kau nie g la shoping tmpt len"
pastu tau x dyer jwb ape
"hala aku nk shoping tp kau kne ade ngn aku"

sedap tol ayat dyer
^.^

ttbe in reality aku dikejut kan oleh TIA
arghhhh sabo je la
try nk msuk blek mimpi tu tp xleh da..sedey nye

conclusion:plis jgn kejut aku kalo aku ngn sedap tdo n mimpi mainan tdo tp seronok aw
"sape kan gerangan lelaki tersebut??"

No comments:

Post a Comment